Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Enyhe fitymaszűkületem van....

Enyhe fitymaszűkületem van. Helyre lehet hozni műtét nélkül? 17/F

Figyelt kérdés

Lankadtan semmi gondom nincs. Teljesen merev állapotban viszont 3/4-ig simán lemegy, aztán már odafigyelve, lassan tudom csak lehúzni teljesen úgy, hogy ne fájjon. Ha csak húzom gyorsan, akkor kicsit kellemetlen.

Ha lehúzom a makk alá, akkor egy gyűrűt képez alatta, kicsit megakad. De vissza tudom húzni, csak azt is odafigyelve, ha nem akarom, hogy egy kicsit is fájjon.

Nem szeretnék műtétet. Olvastam sok kérdést itt is, meg máshol a neten is rengeteget olvastam a témában.

Sokat olvastam (1) Kenőcsös kezelésről és (2) Melegvizes, abaolajos "tornáztatásról".

Nagyon örülnék, ha ezek valmelyikével meg tudnám oldani ezt a problémát. Lehetséges ez?

Létezik direkt erre a célra valamilyen kenőcs?

2015. szept. 2. 18:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem,mit gondolsz,hogy lekopik?

[link]

2015. szept. 2. 18:16
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
kivertem
2015. szept. 2. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Vagy te okozol magadnak fájdalmat vagy majd urológus letépi.

Ezzel nem is műtenék valószínűleg meg.

Nekem is egy mozdulattal elintézték.

Igaz én fiatalabb voltam akkor.

Én a te helyedben elmennék magán úton szakemberhez.

Vagy ahogy írtam próbálgasd magadnak fokozatosan.

F40+

2015. szept. 2. 18:52
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
kivertem a farkamat az apolocsajt neztem egybol egnek alt farkam
2015. szept. 2. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez igen fontos és hasznos információ volt!
2015. szept. 2. 20:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen megnyugodhatsz szex közben majd tágul kicsit, nem sokat de neked nincs is szükséged sokra. Pont ilyen volt nekem is a helyzetem, izgultam, ráparáztam milyen lesz az első szex, nem a csajnak fog jobban fájni, hanem nekem. NYUGI. Nem fájt, előjátéknál úgyis benedvesedik a csaj, meg jobb esetben le is fog szopni. + Óvszer, én sikositóssal vesztettem el, őszintén nem fájt, csak kicsit feszült de nem fájt. Amúgy is már csak a lány érdekében nem vagy vadállat az elsőnél, nyugodtan is lehet csinálni. Szerintem nyugodj meg, csak akkor feküdj kés alá, ha zavar első szexnél.De szerintem ezért nemkéne.:D
2015. szept. 3. 03:00
 7/12 anonim válasza:
Menj orvoshoz.
2015. szept. 3. 04:04
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
kivertem a farkamat a videora nagyon jo volt
2015. szept. 3. 15:56
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Helyrelehet. Húzd hátra a bőrt amikor még nem áll majd állítsd fel és hagyd úgy addig mén nagyon nem feszít. Akkor engedd vissza. ezt ismételd naponta többször mindig hosszabb ideig. Egy hét múlva húzd le a bőrt és hagyd úgy a gatyában is. Már van több válasz itt ilyen kérdésre.
2015. szept. 3. 19:08
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Napi szinten meleg vízben minden nap tornáztasd a fitymád,ha merev lesz a péniszed akkor is folytasd és pár hét alatt javulást vehetsz észre.

Nincs még komoly baj,ha most elkezded a fitymád tornáztatni saját magad helyre tudod hozni.

2015. szept. 4. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!