17 éves vagyok és fitymaszűkületem van! Mit csináljak?
Szinte semennyire se tudom hátrahúzni még nyugalmi állapotban sem.
Ilyenkor mi a teendő?
Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Hogyan tudom orvos nélkül megoldani a problémát (márha lehetséges)?
Ha pedig orvoshoz kell menjek akkor hogyan zajlik ez az egész?
Menj el urológiára, én is voltam már többször is, nem kellemetlen
18/f
Egyedül menj, nem kell kísérgetni.
Urológia a megoldás, nem kell háziorvos.
Sajnos,nagyon valószínű,hogy ezt már csak műtéti úton fogják tudni neked korrigálni.
Sajnos,megvártad,amíg már lankadt állapotban se megy hátra.
Meg kellett volna gondosan mosni a fityma alatti részt is,minden nap zuhanyzásnál,nem tudom,hogy nem tűnt fel,hogy nem tudod tisztítani.Mindegy,majd meglátod,hogy mit mond a doki.
14 éves kortól egyedül el lehet menni urológiára vizsgálatra,tehát nem kell otthon szólni.Beutaló nem kell,tb kártya,személyi igazolvány kell.
Elmész a megyédben lévő urológiára,amikor kijön az asszisztens neki adod oda a papírjaid(tb,személyis) az alapján fognak majd szólítani,ha sorra kerülsz(ha csak nem kell az ajónál sorszámot húzni)De akár telefonon is kérhetsz előre időpontot vizsgálatra.
Az orvos megvizsgál,kapsz egy ambuláns lapot azon rajta lesz mit állapított meg és mit javasol kezelésként.
Ezt a lapot mutasd meg apukádnak,vagy eleve apukád kérd meg hogy kísérjen el urológushoz.
Ha műteni kell mivel még nem vagy 18 éves akkor szülői hozzájárulás kell,ezért mondtam hogy mutasd meg apukádnak az ambuláns lapot.
Az orvos majd elmondja hogy ő mit javasol.Ha műtétet akkor a műtét időpontjában is meg tudtok egyezni,akár szünidőre tervezi,mert legalább 2 hétig kellemetlen lehet és a teljes gyógyulás 4-6 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!