Herevisszér tágulatom van?
Elkezdtem edzeni 1-1,5 hónapja, és ezzel párhuzamosan megjelent egy probléma. Bal oldali herémet picit nehezebbnek érzem sokszor, enyhe diszkonfort érzete van. Nem fáj meg ilyesmi, csak kényelmetlen érzés. Megnagyobbodott ereket tudok kitapintani a bal herén, de csak akkor ha álló helyzetben vagyok, és nem túl feszes a herezacskó. Ha ülök/fekszek akkor egyáltalán nem érzem.
Kicsit utána olvasgattam a dolgoknak, és arra jutottam, hogy ez herevisszér tágulat lehet. Szerintetek is lehetséges, hogy az van? Lehet ez konkrétan az edzéstől?
Orvosolható ez otthon? Vagy a műtét elkerülhetetlen?
Műtétről mit érdemes tudni? Mennyire kockázatos? Mennyi időbe telik a teljes felépülés? Folytathatom utána az edzést ugyanúgy?
Fiatal fiúknál az erőteljesebb edzés ezt kiváltja .
Ha már alhasi fájdalom van,akkor már az orvos is szóba jöhet
Ezt vissza fejleszteni nem lehet,egyetlen módja a műtét .
Manapság ezt már korszerűen műtik,helyi érzéstenités mellett
Ha valaki túlfesziti az edzést,utána is ki tud ujjúlni
A doki nem ad garanciát rá,hogy többet nem lesz ilyen probléma .Otthon ez nem orvosolható,ha már fájdalmat okoz.
A nagyfokú,és nem kezelt betegség,heresorvadáshoz vezet.
"Fiatal fiúknál az erőteljesebb edzés ezt kiváltja ."
Ekkora baromságot már rég nem olvastam, de most komolyan! Melyik "orvosi szaklapból" idézted? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!