Herevisszér tágulatom van, csökken a spermaszámom lehetek impotens?
2013-ban műtöttek herevisszér tágulattal (varicokele) de nemsokkal később ismét kiújult, és most már hasi műtét lenne.
Kérdésim:
1: Ha csökken a spermaszámom, ami a megtermékenyítéshez kell, az vezethet csökkenő szexuális vágyhoz, vagy lehetek e ettől impotens?
2: A műtétet ellehet úgy rontani, hogy impotens legyek?
Félek ezektől! Hamarosan megyek dokihoz, de jó lenne ha tudnék valami pozitív választ kapni! Köszönöm előre is!
A here viszér tágulatok csak ritka esetben 2 oldaluak .
Ha egyik here nem képes életképes spermiumokat termelni,a másik még képes erre .Ez nem azt jelenit,hogy a másikkal nem kell orvoshoz menni .Ez véső esetben a here eltávolítását is jelentheti .
Impotens dolgokkal ez nem összefüggő betegség.
Sajnos ez ki is tud újulni .Eddig is a vénát tették átjárhatóvá .
Tehát akkor hiába csökken a spermaszámom, akár a legkisebb értékre is ettől még a szexuális kedvem megmarad és nem leszek impotens?
Mert ugye ettől félek, hogy ha nem megyek még egy műtétre, akkor nem lesz kedvem úgy szexelni, ahogyan csökkenek a spermáim, mert még nagyon fiatal vagyok.
Köszi.
Jaj nekem, pedig már egyszer megműttettem, akkor sajnos valóságosak a félelmeim, hogy impotens lehetek? :( :(
Valószínűleg az első műtétet elrontották, én meg több műtétre, hasi vágással nem akartam menni, de akkor úgy látom, el kell mennem még egyszer...:(
Már leirtam amit erről tudnod kell.Ne azzal foglalkozz hogy 0 nyomtak.Annak más a háttere .Még 10 gyereked is lehet .
1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!