Herevisszér tágulat műtét során mit csinálnak? Mi a "sorsuk" a visszereknek?
Kivágják a visszereket vagy megjavítják vagy mi történik az operáció során?
Ha kivágják akkor mi veszi át a szerepét, mert a vérnek távoznia kell valahogyan?
Köszi a választ!
Az ondóvezeték az hogy szállítja el a vért?
Olvastam hogy képes ismét kialakulni, ha megint kialakul akkor meg már az ondóvezetéket vágják el vagy mi?
Vagy idővel visszanő az elvágott "visszér" (regenerálódik) és az hibásodik meg ismét?
Nem értem .
JÉZUSMÁRIA! Ekkora baromságot, mint amit az első ír!
Na ezért bírom azokat, akik mindenféle hozzáértés nélkül okoskodnak itt! :D
A műtét során az ágyékod fölött egy picivel vágnak egy nyílást, kihúzzák az ondóvezetéket, leégetik a fölösleges kis erecskéket, amik a gubancsokat okozzák, majd visszahelyezik a herét a zacskóba! A herevéna az ondóvezetékben van, szóval az ondóvezeték nem veheti át a helyét! (Issstenem ekkora marhaságot...!)
Ne haragudj nem baromság. Csak nagyjából foglaltam össze mi a helyzet..
https://www.youtube.com/watch?v=ADwhczdrhR8 itt a videó egy műtétről. További jó okoskodást tőled.
Nem. Egy véna van, ami az ondóvezetékben fut. Abban pang a vér, nem tud rendben elfolyni, ezért alakul ki a visszérgomolyag, hogy új utakat törjön magának, csak ezzel meg az a gond, hogy a pangó vér testhőmérsékletű, a herék meg azt nem szeretik, nekik hűvösebb kell, ezért lógnak a zacsiban. Ha tartósan magasabb hőmérséklet közelében van a here elkezd idővel hibásan dolgozni, majd meddővé válhatsz.
A műtéttel az összes kis visszeret lekötik, és a főeret hagyják meg, ez a lényege a műtétnek. Ezt nekem így magyarázták el, és mutatták meg, amikor segítséget kellett szereznem.
Nincs mit magyaráznom neked.
https://www.youtube.com/watch?v=d4_LnU43yzU
Nézd meg ezt, ha tudsz angolul mindent meg értesz. :)
Megnéztem a videót.
Az ondóvezeték körül is vannak erek a videón.
Azonban a visszerekhez képest nagyon kevés van és kis keresztmetszetűek. Elegendő a visszér szerepének átvételéhez az a kevés ér ami az ondóvezeték körül van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!