Ki van száradva a péniszem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy héttel ezelőtt tusoltam és gondoltam meg mosom a péniszem olyannal amit a hajra tesznek, egy idő után nagyon kiszáradt a péniszem, nagyon nehezen húzom hátra a bőrt és mintha ki is lenne dagadva és amikor hátra húzom nagyon fáj ki van pirosodva és ilyen kicsi hosszú repedezett sebek vannak rajta, addig nem volt probléma mig azzal meg nem mostam de most sehogysem akar javulni, mit tegyek?2018. jan. 28. 11:25
1/4 A kérdező kommentje:
Nem a makkom hanem a bőr van kiszáradva*
2018. jan. 28. 11:30
2/4 anonim válasza:
Ha sebes,akkor alaposan kenjed be Tetrán kenőccsel,vagy valami hasonlóval.De,ha nem lenne,akkor sima testápoló is megteszi.Amikor maszturbálsz,akkor minden képpen a testápolót használjad.Igy sokkal könnyebb és jobban is csúszik.Tusolásnál elég a szappan és törölközés után a testápoló.
4/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Irj ram nekem is volt ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!