Eléggé meg vagyok ijedve mivel vettem egy axe tusfürdőt és megmostam vele a péniszem pénteken és szombatra elkezdett bevörösödni, meg hámlani. Nagyon durván ki van száradva. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Viszkető érzés illetve tapintásra fáj. Nem voltam nővel már 1.5 hete (illetve akkor is csak orál volt) szóval 1000% hogy nem gombás fertőzés ettől függetlenül bekentem canestennel. Valmi ötle? Dokihoz nem szeretnék elmenni. 18F2016. nov. 7. 20:51
1/9 anonim válasza:
Lehet hogy a tusfurdo, ne használd többet, pihentesd, hanyagold a nemi életet egy ideig
2/9 anonim válasza:
igazad van, várd meg amíg leszárad...
oráltól is lehet nemi betegséget elkapni, nem csak szex útján
de okozhatja az érzékenységet a tusfürdő is, nekem pl az egyik avonos testápolótól lettek csúnya, viszkető kiütéseim
javaslom, ha pár napon belül nem javul, akkor menj el orvoshoz...
3/9 A kérdező kommentje:
Hat most kenem kremmel meg canestennel is hogy megszunjon az egeto/viszketo erzes. Figyelem aztan ha van valami komolyabb akkor mindenkepp elmegyek egy orvoshoz. Koszonom az eddigi valaszokat. Ha valakinek volt hasonlo esete az nyugodtan irja meg! Ment a zold:)
2016. nov. 7. 21:12
4/9 anonim válasza:
Inkább az orál az ok, mint a tusfürdő... először voltál azzal a lánnyal?
5/9 A kérdező kommentje:
Tobb mint fel eve szoval nem hinnem
2016. nov. 8. 06:43
6/9 anonim válasza:
A kérdésedben azt irtad, hogy másfél hete... dehát te tudod. Meg kéne nézetni orvossal.
7/9 A kérdező kommentje:
Az oral 1.5hete volt es a fel evet meg a csajra irtam hogy azota kavarunk(es azota nem volt ilyen problemam). Mellesleg este furdeskor kicsit "aztattam" es leszedtem az elhalt borreteget. Azota se nem viszket se nem faj, minden oke vele! A biztonsag kedveert meg kenem canestennel a heten! Koszonom a segitseget midenkinek!:)
2016. nov. 8. 23:43
8/9 anonim válasza:
Ha magamból indulok ki(nem vagyok szakértő, ennek tudatában vedd figyelembe!) szerintem az oráltól lehet. Én is használok AXE, Nivea, Adidas tusfürdőket egyaránt(mikor melyik), de semmi bajom nincs ott lent, nagyjából annyit érzek, mintha a karomra dörzsölném, és utána sincs semmi probléma.
9/9 szamo77db válasza:
Hagyd a csodába azt a tusfürdőt. Én a Bac spaytől jártam úgy, hogy begyulladt a hónaljam. A bőrgyógyász első kérdése az volt: használ valamilyen sprayt? Mondom, igen. Erre az orvos: akkor dobja el. Azóta csak babaszappant használok, de még attól is úgy viszket itt-ott, hogy rémes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!