Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem tudom teljesen hátrahúzni...

Nem tudom teljesen hátrahúzni a fitymám a makkomról és nagyon félek a műtéttől, van más mód rá, esetleg a tornáztatás jó lenne?

Figyelt kérdés

Szóval, az a helyzet hogy 13 éves vagyok, és a fitymám nem jön teljesen hátra a makkomról merev állapotban.

Lankadt állapotban teljesen hátrajön,könnyedén,nem feszül,nem fáj, viszont merev állapotban körübelül az makk negyedéig tudom maximum hátrahúzni a fitymám.

Fürdés közben, lankadt állapotban és merev állapotban is hátrajön, enyhe feszüléssel.

Ha tornáztatnám a fitymám vízben, az megoldaná a dolgot?

Vagy esetleg muszáj elnézni orvoshoz,esetleg műteni kell?

Nagyon félek a műtéttől, kiskoromban egyszer volt gond a fitymámmal de megoldódott utána, az iskolai ellenörzésnél pedig azt mondták nincs szűkület.

Tudom sok topic van, de az én esetemre nem találtam még pontos példát.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. jan. 3. 19:25
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
11%

De érdekes hogy a 43 és 46%-os kommentelő is ugyanazt a helyesírási hibát követi el ráadásul több alkalommal is... ez ha jól tudom nem szabályos mert egy kommentelőnek csak egy felhasználó fiókja lehet... miközben itt aljas módon át van verve a kérdező mert két kommentelő egy és ugyanazon személy...

És még a stílusa, szóhasználata is ugyanaz a 46 és 43%-os kommentelőnek!! Ugyanúgy válaszolnak egyik a másik helyett.. Micsoda véletlen...

2018. jan. 9. 21:46
 32/35 anonim ***** válasza:
11%

Mármint a 43%-os... mármint aki azóta 47%-os lett.. itt is látszik hogy valószínűleg felpontozta saját magát hogy erősítse a saját profiljait...

Írta is hogy "Tudod itt hànyan vannak több felhasználónéven.Több ezren.Na és?Mit zavar"

ezzel el is ismerte, hogy több profilja van...

igaza van a 49%-osnak, ezzel a gyerekkel valami nagyon nem stimmel!

2018. jan. 9. 22:04
 33/35 anonim ***** válasza:
27%

És tényleg így van!!!! Elismerte hogy több felhasználóneve is van, ráadásul arról osztja tovább az észt a topikba méghozzá majdnem ugyanúgy! :-O

Na azért ez már elképesztő!!!!!! Hülyére akar venni mindenkit! :-O

Nekem is gyanúsak voltak a #12, #14, #16, #18, #22, #28-as kommentelő válaszai! Régebben is elég jellemző volt, hogy egymásutáni kommentekben foshta a saját kis hülyeségeit, adott igazat önmagának, meg felsorolta szinte az egész családfáját, hogy kinél mi meg hogy volt, na de azért ez már elég meredek!

Ártalmatlan, jószándékú, szórakozott, félnótás bolondnak tűnt eddig, most már azt is tudjuk, hogy egy másokra veszélyes, alattomos, ravasz egy pszichiátriai eset, aki ezt az egészet direkt csinálja, így védekezik a nyomorult több felhasználóról egyre jobban álcázva magát!!! Méghogy "segíteni akar"!!!

De örülök, hogy hozzászóltál #31-#32-es!

2018. jan. 9. 23:22
 34/35 anonim ***** válasza:
39%
Ahogy gondolod,nem vitázok,azt hiszel amit akarsz.A terjedelem,stílus alapján én is mondhatnám,hogy egy ember írta az utóbbi üzeneteket vagy valami haver jött hogy megerősítsen.De mért nem a a kérdésekre válaszolsz,ahelyett,hogy veszekedhess,üzengethess.
2018. jan. 13. 20:44
 35/35 anonim ***** válasza:
49%

Valóban nem vitázol, hanem vitatkozol. De teljesen értelmetlenül.

A vak is látja, hogy nem vagy komplett. Tudom, (nem) tehetsz róla, de most már legalább mindenki tudhatja, miféle alattomos egy ostoba emberke vagy te, aki a naiv segítséget keresőket itt tudatosan megtéveszti, teszed ezt hány kamuprofilról, s milyen céllal. Azt se bírod megállni sose, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó, annyira hiú vagy az egódra. :D

Nem kell magad innentől bemutatni. Most már mindenki látni fogja, ki vagy te itt valójában! :D

További jó magadban vitatkozást!

2018. jan. 13. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!