Nem tudom teljesen hátrahúzni a fitymám a makkomról és nagyon félek a műtéttől, van más mód rá, esetleg a tornáztatás jó lenne?
Szóval, az a helyzet hogy 13 éves vagyok, és a fitymám nem jön teljesen hátra a makkomról merev állapotban.
Lankadt állapotban teljesen hátrajön,könnyedén,nem feszül,nem fáj, viszont merev állapotban körübelül az makk negyedéig tudom maximum hátrahúzni a fitymám.
Fürdés közben, lankadt állapotban és merev állapotban is hátrajön, enyhe feszüléssel.
Ha tornáztatnám a fitymám vízben, az megoldaná a dolgot?
Vagy esetleg muszáj elnézni orvoshoz,esetleg műteni kell?
Nagyon félek a műtéttől, kiskoromban egyszer volt gond a fitymámmal de megoldódott utána, az iskolai ellenörzésnél pedig azt mondták nincs szűkület.
Tudom sok topic van, de az én esetemre nem találtam még pontos példát.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Figyelj nem én értettem fére,én értettem,hogy kihagytál pár sort hogy nem rám célzol,DE olvasd el a kérdező kisfiút,aki csak 13 éves!
Pedofil emberekről írsz,meg privát üzenetekről és ő kaphatot valami privát üzenetet amiről meg azt hiszi hogy én írtam.
Tehát legyél már olyan kedves hogy azt tisztázd vele,hogy én nem írtam rá privát üzenetet és nem rám gondoltál.
A kisgyereknek az jött le hogy én írtam neki,ezen mit nem értesz.
Off:
Kb úgy állítottál be mintha én lennék a farkas.
A viták 90%-át te kezded és a monológoddal félrevezetted a kis srácot.
Nem vagy te se egy jóakaró az biztos.
Nem hiszem, hogy nekem itt bármit is keverni kell, arról meg hogy ki zaklat kit, nem tudom, de egyet biztosan: Hogy amit csinálsz ezen a fórumon 46%-os, elég régóta, az önmagáért beszél, azt nekem már nem kell minősítenem.
Orvost játszol, vakon diagnózisokat állítasz fel, folyton másokra mutogatsz, az infók, amiket adsz leellenőrizetlenek, vagy másoktól szeded, olyanoktól, akiket meg a hátuk mögött sarazol, rámenős és ráakaszkodós vagy a kérdezőkre, ezt nemcsak én jegyeztem már meg neked nem egyszer, amit egyszerűen nem akarsz meghallani, hanem még jópáran rajtam kívül is. Infantilisan viselkedsz, hisztizel mindenen, az építő kritikára is hisztivel reagálsz, miközben meg mások stílusát egyre inkább magadra húzod, amivel lassan teljesen megtévesztően hatsz a konkrét segítséget keresőkre, kérdezőkre, ezért vagy te meg a tanácsaid ezen a fórumon a legfőbbképpen veszélyesek.
Ráadásul nem egyetlen felhasználóneved van, ami vagy aktív vagy tiltott, a %-aidat is így növelted fel 39%-ról 46%-ra, miközben egy másikat meg 35%-ról 39%-re. És ez te voltál, nem más, nem én találtam ki és nem tévedek.
Kérlek ne veszekedjetek, ezek után nem tudom kinek higyjek, nem szeretnék veszekedést csak hogy leálljatok a rossz tanácsadással(akinek nem inge...)
köszönöm aki megvédett, volt rá szükség, nem erről van szó, de akármennyire pedofil valaki, 25 éves és molesztál másokat, akármi, hiszek benne hogy abba tudja hagyni.
Fejlődés: Merev állapotban már a feléig tudom húzni, kis nyállal pedig 5/3-ig korubelul
Köszönöm, tényleg, kérlek ne veszekedjetek.
Nem veszekszünk már.Csak mivel más témában már vitáztunk így előbb vagy utóbb ha valahol meglátja az írásom támadást indít valamilyen módon még akkor is ha éppen amit írtam mindenki más is ugyanazt javasolja csak éppen ők tudnak keveset írni én meg valahogyan nem.
Itt szinte mindenki más is ötleteket ad csak,vagy amiről hallott vagy olvasott akár itt az oldalon azt írja le.Ezzel nem csak én vagyok így.És ezt hozza folyton fel.Lehet veszek át másoktól dolgokat de ez se tudatosan van és mért bántja ennyire a csőrét nem én vagyok az egyetlen akire mások írása,hozzászólása részben ráragad ennyi.
A vitánkat itt le is zárnám vele.
Én is forró fejű vagyok mert egyből reagálok is rá,a tovább lépés helyett.
A vitánktól függetlenül a 49%-os neked nem akar ártani.Csak ne támadjon ha éppen nincs is rá ok.
Off:
Amit leírtam abban meg semmi veszélyes tanács nem volt.
Viszont most ez mindegy is,szerintem ne használj nyálat,mert az tele van baktériummal.Ha kell szerez be síkositot.Ha viszont nem lesz javulás akkor apukádnak szólj.És óvatosan tornáztasd a fitymád ha ennél a megoldásnál maradsz első neki futásra,ne hogy sérülést okozz magadnak.
Többet nem is írok.
Remélem szerencséd lesz.A lényeg hogy igen fiatal vagy,magától nem fog megoldódni ha nem lesz az otthoni módszerrel szerencséd akkor mielőbb menj urológushoz mert előfordulhat hogy az urológussal előírt krém is elég lesz
Többet szerintem nem fogok írni.
Folyamatosan elég nagy mаrhаságokat ír.
És most is, a kérdező lezárná a dolgot, de azért ő pofázik tovább. Ugyanazt csinálja amit eddig:
Leszаrja a kritikát, vállat von fölötte és folytatja tovább a bаromságait meg az emberek megtévesztését, ahol abbahagyta, mert szerinte nem ő a hüŀye, hanem az, aki szól neki. És nem veszi ám észre magát. Azt hiszem az ilyen emberekre használják a "buzgòmòcsing" kifejezést.
Felelősségvállalásra képtelen, most is csak magyarázkodik, mint mindig. És a kérdezőkkel továbbra is elhiteti, hogy ő orvos, miközben csak egy hétköznapi kontár, akit érdekel a fаsz, amit persze tagad. Fontoskodó, mentálisan elfogult, olykor agresszív, prűd. Azt se zárnám ki, hogy meleg.
És akkor ilyen személy osztogatja itt mások eszét, na ez az egészben a legfelháborítóbb!
Lépj már túl rajta.Te megszállotja vagy a 46-osnak,ez nem egészséges,leírta nem szakértő,de itt ki az?Te is itt pattogsz folyton,ugyanolya buzgómocsing vagy.Nem bírod befejezni te se.Most akkor akik válaszolnak,meg érdekli őket a téma mind melegek mi?.Te is agresszív vagy,nem bírod abbahagyni.Prűdséggel nincs bajom,jobb mint amikor a egy f.-ban pózolnak és felrakják maguk,meg házivideokat csinálnak.
A kérdésekre reagálj és ne azt keresgéld hova ír,csak hogy veszekedhess vele.Az utána kutatás,hogy miket írogat az se százas dolog.Belebolondulsz a végén.Hagyd békén,a segítségre szorulóknak adj tanácsot.Írtam neki privátba,de nem válaszolt,én bíztattam hogy álljon tovàbb a kèrdéstől.Legyél te a felnőtt és hagyd ezt.Tudod hányan vannak itt fent több f.néven,sokan.De kit érdekel.Legyél te az okosabb!Ne vitázzatok tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!