Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem tudom teljesen hátrahúzni...

Nem tudom teljesen hátrahúzni a fitymám a makkomról és nagyon félek a műtéttől, van más mód rá, esetleg a tornáztatás jó lenne?

Figyelt kérdés

Szóval, az a helyzet hogy 13 éves vagyok, és a fitymám nem jön teljesen hátra a makkomról merev állapotban.

Lankadt állapotban teljesen hátrajön,könnyedén,nem feszül,nem fáj, viszont merev állapotban körübelül az makk negyedéig tudom maximum hátrahúzni a fitymám.

Fürdés közben, lankadt állapotban és merev állapotban is hátrajön, enyhe feszüléssel.

Ha tornáztatnám a fitymám vízben, az megoldaná a dolgot?

Vagy esetleg muszáj elnézni orvoshoz,esetleg műteni kell?

Nagyon félek a műtéttől, kiskoromban egyszer volt gond a fitymámmal de megoldódott utána, az iskolai ellenörzésnél pedig azt mondták nincs szűkület.

Tudom sok topic van, de az én esetemre nem találtam még pontos példát.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. jan. 3. 19:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Off:

A 49%-os hozzászólóval állandó vitáim voltam más témában kapcsolatban,csak hogy tisztázzuk a helyzetet,ezért ahol észrevesz hogy írtam előbb-utóbb valamit muszály neki írnia,hogy támadhasson engem és a kérdezőt ellenem hangolja.

Kedves 49%-os!

Már ne haragudj de nem kellene minden hozzászólásomhoz oda írkálnod bármit is,mert ez a húzásod is szánalmas volt.

Az jó,hogy felvilágosítod a a kérdezőt hogy milyen emberek is megkereshetik őt(pedofilok),de ne úgy tedd hogy kb engem is emlegetsz ,mert eléggé kétértelmű,és úgy jön le mintha mintha rólam írnám!!!!

Nem szoktam privát üzeneteket írni és ha én kapok privát üzenetet arra is csak ritán válaszolok!

És ha kicsi tisztesség is van benned,akkor akár mennyire is támadsz és nem értesz egyet egyes nézeteimmel kapcsolatban,ezt a pedofil dolgot és privát üzenetben ráíró témát tisztázz a kérdező felé is!!!

2018. jan. 5. 18:54
 12/35 anonim ***** válasza:
26%

Menj urológushoz szerintem!Látom vita folyik,de honnan tudod mennyi a jó szándék a 7/11-esben is,nem direkt

úszít, tippet nem adott csak ha jól értem csak az ellenségét támadta sokadszora téged is bele vonva.Itt senki nem orvos,csak tippeket adnak.Vitájuk miatt kerüld őket

2018. jan. 5. 19:12
 13/35 anonim ***** válasza:

Off:

Én sose mondtam hogy orvos lennék és szerintem elfogadhatóm tanácsot adtam neki.Az hogy támad a 49%-os már megszoktam de most amit csinált túlzás,mert úgy jött le mintha én írtam volna rá privátba,vagy valami beteg dolog a kérdező felé?hiszen pedofilokkal és privát üzenetben írogatokról írogatot.

Ezt a részt tisztázza a kérdező felé,mert ez azért elég durva már!Ez rágalmazás!

Ezt mindenképp tisztázza!!!

Meg honnan vette a kérdező,hogy én írtam neki privátba és nem gyanús,hogy megemlít a 49 %-os ilyeneket ír, és hirtelen a kérdező privátban ki tudja mit kapott.

Szerintem joggal vagyok most ezen kiakadva!!!

Nem én írtam!!!

És a 49%-os miatt lett ez a helyzet és a rágalmazás!!!

2018. jan. 5. 19:22
 14/35 anonim ***** válasza:
26%
Egyszerű ezt tényleg tisztázza a 7/11-es hogy a két témát más emberre értette,jól férevezette a gyereket is vele.Jó kis keverést csinált.Lehet direkt is úgyis szerettek vitázni.De tegye rendbe kire mit értette.
2018. jan. 5. 19:31
 15/35 anonim ***** válasza:
40%

Off:

Te egy másik 49%-os vagy?

Ha nem hanem aki rágalmazott és összefüggésbe hozott legalább 3 témában hiába hagyott ki sorokat közötte,de igen is féreérthető volt akkor tisztázd már,hogy nem rám értetted.

Jogosan akadtam ezen ki.

2018. jan. 5. 19:33
 16/35 anonim ***** válasza:
26%
Másik vagyok.Csak lesz vér a pucájába és leírja kire mit értett ne pörögj rajta.Nem gerinces húzás.Keress más kérdést,csillapodj.Mindkettőtöknek le kéne.Gyerekes vitáitok vannak.
2018. jan. 5. 19:40
 17/35 anonim ***** válasza:

Off:

Ez akkor se vicces.Engem hoztam összefüggésbe vele,nem téged.Neked sem lenne vicces.

2018. jan. 5. 19:43
 18/35 anonim ***** válasza:
26%
Nem lenne.De lehet direkt volt.Úgy hangzik.Lépj tovább.
2018. jan. 5. 19:45
 19/35 anonim ***** válasza:
Az lesz.De ez a húzása önmagáért beszélt,megpróbál lehúzni,ha kell,ha nem.
2018. jan. 5. 19:48
 20/35 anonim ***** válasza:
33%

Gyerekek. Szövegértésből hányasok voltatok az iskolában?

Látom, a felszínes olvasás az mindkettőtöknek jól megy, a szövegértés már kevésbé. Szerintem világos voltam a hozzászólásomban. Ha ti még a világost is úgy értitek, ahogy akarjátok, s nem pedig, ahogy a normális ember érti, kvázi ahogy kell, az már nem az én hülyeségem.

További kellemes estét kívánok mindannyiótoknak!

2018. jan. 5. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!