Pajtikaa kérdése:
Mi van a nemi szervemmel?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem túl régóta vettem észre, hogy "kiverés" után a fitymám "ajkai" vérvörösek lesznek, nem véreznek, csak a színük olyan. Ez mitől van? Betegség?2018. jan. 2. 01:59
1/2 anonim válasza:
SZERINTEM ez normális, de EZ NEM ORVOSI VÉLEMÉNY.
Ha más bőrfelületet is erősen igénybe veszel az is vörös lesz. Vagy szorítsd meg a ujjad hegyét, a szorítás fölött az is piros.
Ha bizonytalan vagy, akkor egy orvos biztosabbat tud mondani (pl urulógus, de lehet a házidoki tud segíteni)
2/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem gondolom betegségnek, minden ember bőre másként reagál külső hatásokra, az "igénybevételre". Egyetértek az előttem válaszolóval: ha ez ennyire megijeszt vagy elbizonytalanít téged, beszéld meg egy orvossal, bár nem hinném, hogy okod van aggódni miatta. (Van, akinek alapból is pirosabbak, mint a többi részen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!