Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Magömlés közben vérzés?

Magömlés közben vérzés?

Figyelt kérdés

Rákerestem az interneten arra, hogy hogyan tudnék hosszabb ideig szexelni a barátnőmmel és óvszert találtam. Egy DUREX DUAL EXTASE nevü óvszert, amit később megis vettem. Az volt a dobozára rá irva, hogy érzéstelenítős sikosítóval van bekenve. Ezt az nap este ki is próbáltuk a baratnőmmel és a spermám vérrel együtt távozott a himvesszőmböl a gumiba. Picit fájt is. Megijedtem nagyon. Utána néztem a neten és azt írták hogy megfázás lehet az oka de biztos vagyok benne hogy nem. Nem vagyok megfázva. Ez előtt soha nem történt ilyen.

Lehetséges hogy az óvszer az oka? (Érzéstelenítést nem éreztem a használata közben se utána)

Valaki segitsen, lehet hogy beteg vagyok?

18/F

2017. dec. 28. 22:13
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Mivel sok helyről származhat a vér és sok esetben ártalmatlan, ez itt azt írja, 10 ilyen alkalom után kell kivizsgáltatni.

[link]

Próbáld ki holnap,hogy megint véres lesz-e. Lehet egy húgyúti fertőzés is, a vizeletet is figyeld. Ajánlom,vizelj befőttesüvegbe,abban jól látszik majd. Ja és ne pánikolj be. Egy apró csepp vér egy egész pohárnyi vizet is megszínezhet.

2017. dec. 28. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!