Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tudok kezdeni ezzel...

Mit tudok kezdeni ezzel 'fura' korai magömléssel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nos arról volna szó hogy mikor a barátnőmmel vagyok , valami irtó gyorsan eltudok menni. Már az előjáték közben és ez irtózatosan zavar. Megesett már is az utóbbi hetekben hogy míg az elején nadrágban rám feküdt csak szimplán pár perc csípő mozgással elmentem.Már kezdem lassan egyre jobban szégyellni emiatt magam. Nem tudom hogy velem van baj , sok haverommal beszéltem , nem pont erről de említették hogy kellet koncentráljanak / figyeljenek hogy ne menjenek el , én ilyent sose tudtam , azt se tudom hogy kellene. A furcsa pedig az hogy amikor itthon csinálom magamnak akkor is megesik hogy fél-1 perc alatt megvagyok , de az is hogy 5-6 percig csinálom is nem is érzek semmit , van hogy belefáradok de ez inkább ritkán. Mit gondoltok mit kellene tegyek ? Próbáltam a szorításos dolgot , de nem működőt , akár mennyit szorítottam , utána mintha ugyan ott lettem volna. Kérlek segítsetek..

2017. dec. 16. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Önkielégítésnél sokat kell gyakorolnod.Mikor érzed,hogy már közel vagy az orgazmushoz,akkor le kell állni és csak akkor folytatni,ha már "lenyugodtál" egy kicsit.Egy idő után menni fog,de csak akkor ,ha te is akarod.Ezért tenni kell,magától nem fog megoldódni a dolog.Az az igazság,hogy a szexhez nem csak testben,hanem agyban is meg kell érni.
2017. dec. 16. 15:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Minden fejben dől el, odafent irányítasz mindent.
2017. dec. 16. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!