Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok, ha a párotok korai magömléssel küszködne?
Mi ezzel a baj? Hiszen leírtad, hogy nem hagyod faképnél. Az első kör rövid, oké, de ha van folytatás, akkor hol a gond? Én biztos így fogadnám el, alkalmazkodnék, próbálnám felvenni az ő ritmusát, igényeit stb.
Megfelelő partnerrel ezt meg lehet beszélni. (25 L)
Én azt mondanám Menjen szexuálpszichológushoz. Felesben fizetnénk.
25N
Semmi gond nem lenne vele, megoldanánk. :)
26L
minden áthidalható ha van akarat hozzá
ha gyorsan ellövi de van második menet akkor no para :-)
de ott a petting és a orál a keze stb...
1. és 3.: Így igaz, a srác vagyok! Miért tagadnám egy anonim oldalon?! De jobban örültem volna, ha valami használható véleményt írtok...
2., 4., 6., 7. és 8.: Köszönöm a korrekt válaszokat! :)
5.: Értem és köszi neked is az észrevételt! Természetesen lenne folytatás és nem csak kézzel, szájjal, ha a hölgy igényli és van erőm.
Nagyon jól kijövök a nőkkel minden téren, sosem volt ilyen téren bajom és mivel odaadó vagyok az ágyban, ha a lány igényli, természetesen folytatódna a dolog egy második (x-edik) kör keretein belül, csak az az alap dolog érdekel, hogy egy nő ezt hogyan éli meg? Félre ne értsetek, nincs nekem ettől lelki gondom, csupán azt szeretném, hogy a nő is a maximumot kapja. Anélkül semmit nem ér a szex. Tudjátok... jobban szeretek adni, mint kapni.
5. Te egy felettébb ostoba ember lehetsz. Mindenesetre annyi bizonyos, hogy a szexuális kultúrád a béka segge alatt van. A hozzád hasonló önelégült fapináktól sikítva menekülnek a pasik.
Te meg csodálkozol, hogy mi baj van. Hát ez! Idióta vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!