25 éves fiú vagyok Fitymaszukuletem van az a kérdésem melyik jobb megoldás a részleges korulmeteles vagy a teljes korulmeteles?
Én szeretném ha a f itymam megmaradna valamennyi belőle.
Hogyan végzik a reszleges metelest?
Kérlek segíthetek!
Off:
Egy a lényeg menj el urológushoz,hogy legalább megvizsgáljon,meg tud mennyire mennyire súlyos a fitymaszűkületed és megfelelő orvost keres majd,nézz utána hogy abba a megyébe,városba ahol laksz kit ajánlanak,kiről hallottál jókat.
Mennyire súlyos a fitymaszűkületed?
En is nezegettem a topikokat itt mutetem elott, en mar 4 honapja tul vagyok rajta. Gondoltam vissza jovok irom mi volt a tapasztalatom.
Itt a sok megmondo embert birom, igy meg ugy lesz, ne legyetek mar birkak. Orvossal meg kell beszelni mindent, el fogja mondani. Nekem inkabb kozmetikai cel volt a mutet, nem szukulet.
Teljes korulmetelesem volt. En csak ezt vallalnam be, sztem jobb, na mind1 ki mit akar.
A lenyeg h egyaltalan nem gaz a dolog ne parazzatok :)
A mutet nekem egyaltalan nem fajt 0 fajdalom. 30 perc. Utanna 2 napig fajt de semmi extra. 2-3 hetig kotozgetes, kamilla meg ilyenek. Varratok nem esett ki mind, en 3 het utan kiszedtem magamnak. Konnyen kijonnek. Alsonemut kb 1 honap mire megszoktam. Igy 4 honap utan kijelenthetem h sokkal jobb igy, nekem bejott a dolog. Kinezetre sokkal szebb egy korulmetelt penisz. De az orvost valogassatok meg, csak olyanhoz menjetek aki sok ilyen mutetet csinal. Na pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!