Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 25 éves fiú vagyok Fitymaszuku...

25 éves fiú vagyok Fitymaszukuletem van az a kérdésem melyik jobb megoldás a részleges korulmeteles vagy a teljes korulmeteles?

Figyelt kérdés

Én szeretném ha a f itymam megmaradna valamennyi belőle.

Hogyan végzik a reszleges metelest?

Kérlek segíthetek!

2017. nov. 10. 14:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
53%

10.

Tudod, azokban az "automatikusan nyissz" országokban sem indokolt a műtét, és főleg nem lenne szabad, hogy az legyen a szülők ÍRÁSOS beleegyezése -kérése- nélkül.

Tudod-e, hogy mi az oka az automatizmusnak?

Kitérő: pont ugyanazokban az országokban nem automatikus a szervdonáció. Érdekes, nem?

2017. nov. 24. 21:34
 12/25 anonim ***** válasza:
52%
Teljes körülmetélés. Egyértelműen jobb lesz minden szempontból!
2017. dec. 12. 19:47
 13/25 anonim ***** válasza:
64%

11

elmondod, mi az oka? én nemtom, csak a gyakorlatot ismerem h születés után automatice nyissz és nem is kérdés. na meg olyanban is volt részem h amerikai lányok teléjesen ledöbbentek amikor képen láttak metéletlen fiút, mert egyszerűen nem értették, mi az ott :)

szal mi az oka az USA-ban?

és érdekes amúgy, mert Kanadában meg nem. ...

2017. dec. 13. 12:05
 14/25 anonim ***** válasza:
68%

11.

Biztos, hogy Kanadában meg nem? Mert szerintem igen, csak a K.-ban nem szólnak a legtöbb dologért, amiért az Usában már rég tiltakoznak.

2017. dec. 13. 14:18
 15/25 anonim ***** válasza:
43%

USA-ban komoly tiltakozások mennek miatta és ott sem mindenkinek vágták le.Amúgy se az eszükről híresek az amcsik és biznisz az egész,el tudom képzelni milyen orvos volt aki ezt kitalálta.A fehér ház elé is felvonultak tiltakozni.Barbár szokás,régen a sok okossal még azt is elhitették,hogy baba még semmit sem érez és sokszor érzéstelenítő nélkül estek szerencsétlen babáknak,komoly fájdalmat okozva nekik,még érzéstelenítővel is fáj.Jó sok videó van ahol űvöltenek szerencsétlen picik.Az ilyen szülőket nem jellemezném mert meg van a véleményem aki engedi hogy neki essenek érzéstelenítés nélkül a gyereknek,na ez a csonkítás számomra.

És ott sem fog minden csaj csodálkozni na az meg mi,nem hiába jön témaként elő a metélt vagy nem dolog.

De elég szomorú,hogy fogalma sincs 1-2 embernek hogy néz ki egy normális,természetes kinézetű pénisz.

Mennyire súlyos a fitymaszűkületed?

Csak súlyos fitymaszűkület esetében van szükség metélésre,a többi esetben a fityma megmenthető,erre kell törekedni.Kerüld el a metélést,van fityma plasztika,z plasztika,bemetszés is

2018. jan. 1. 20:47
 16/25 anonim ***** válasza:
60%

Még azóta sem döntötted el, hogy megint ki emelted a kérdést?

Hiába vársz itt választ , az orvossal kell beszélni.

2018. jan. 1. 20:58
 17/25 anonim ***** válasza:
34%
Aranyos, h 25 évesen fiúnak nevezed magad :D
2018. jan. 2. 07:48
 18/25 anonim ***** válasza:
30%

Csak súlyos fitymaszűkület esetében van szükség metélésre,a többi esetben a fityma megmenthető,erre kell törekedni.Kerüld el a metélést,van fityma plasztika,z plasztika,bemetszés is

A válaszíró 46%-ban hasznos válaszokat ad.

# 15/17 Időpont tegnap 20:47 Privát üzenet

Még azóta sem döntötted el, hogy megint ki emelted a kérdést?

Hiába vársz itt választ , az orvossal kell beszél

25 évesen még fiú, mi ezzel a gond?

és semmi baj nincs azzal, hogy itt vár választ, nyilván mnegvan az oka, na meg hiába nem szakemberek válaszolnak többségében, a saját tapasztalatok sokkal többet érnek sztem az embernek ilyenkor.

Nézd, valóban van Z-plasztika és minden egyéb, sőt, lehet csodakrémekkel is kenegetni 5 évig, de minden attól függ, milyen mértékű a szűkület.

A Z-plasztika és társai csak egy bizonyos mértékig működnek, és azt azért egyik se írja, hogy nem éppen a legesztétikusabb.

Szal kéne ismerni milyen a mérték, és hát én eltúlzottnak tartom az itt leírt aggodalmakat. ha tényleg biztosra meg akarod oldani, és nem igazán tetszik a Z-plasztika és bemetszéesk látávnya (keress rá neten képekre), nem beszélve arról, hogy azzal se biztos a megoldás, és merülhetnek fel később problémák. A részlegessel ugyanúgy.

Akkor hidd el, jobban jársz egy teljes körülmetéléssel, csak annyi a lényeg h ne barbárt keress, hanem olyat, aki ebben profi.

akkor nem lesz elcseszve és nem lesz olyan, mint amiket itt néhány rémtörténetben írnak.

Keress rá teljesen metéltekre is, és nézd meg nyugodtan, hogy tud az teljesen esztétikus is lenni, bármennyire is szidják egyesek, abszolút nyerő pasi tudsz lenni metélt farokkal is, nincs azzal semmi gond. Csak szépen kell megcsinálni.

De hangsúlyozom, a te döntésed, és nem tudni, milyen mértékű. Szóval 2 elem is van amit mi itt nem ismerhetünk, így ez csak általános tanács.

2018. jan. 2. 09:42
 19/25 anonim ***** válasza:
37%

hogy végzik a részlegest?

nos:

nem akarok ide képeket belinkelni, mert kiszedik a hozzászólást, de szal képzeld el, amikor pl a makkod feléig ér csak a bőr nyugalmi állapotban. műtét szempontjából nem sok a különbség.

2018. jan. 2. 09:44
 20/25 anonim ***** válasza:
13%

Off:

Igen is meg lehet a fitymát menteni úgy hogy a végeredmény jól nézzen ki,lehet megfelelő orvost találni.Nem egy embernek sikerült már.

Semmi jó kinézet nincs a metélt péniszen,totál természet ellenes a látvány,nem így néz ki egy normális pénisz.Némelyik igen ronda tud lenni,elve van akinek a makkja jóval nagyobb az átlagnál vagy igen eltérő a színe a péniszhez képest(kicsi szín eltérés persze mindenkinél van,de valakinél nagyon erős ez),ez sötétebb bőrűeknél fordul elő,vagy nagyon világos bőrűeknél hogy szinte piros a makkjuk,nagyon eltér,na elég ronda tud az lenni.

Volt aki igen súlyos fitymaszűkületről számolt be mégis egy jó sebészt fogott ki és jól megcsinálta neki,nem lett metélés,sőt olyan is volt akinek súlyos fitymaszűkülete volt és a műtétet is megúszta,szakemberhez fordult aki segített neki.

Amit levágnak azt már nem nő vissza és nem hiába nőtt oda az a fityma.

De a krémhez és a fitymanyújtáshoz sem kell 5 év.

Azt viszont tudnunk kellene milyen mértékű a fitymaszűkületről van szó!!!!

És mielőbb el kellene menni urológushoz,attól hogy elmenne hozzá még semmire se kötelezné az orvos,csak legalább megtudná milyen műtéti lehetőségei vannak és még utána is keresgélhetne akár mit szeretne csinálni.

2018. jan. 2. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!