25 éves fiú vagyok Fitymaszukuletem van az a kérdésem melyik jobb megoldás a részleges korulmeteles vagy a teljes korulmeteles?
Én szeretném ha a f itymam megmaradna valamennyi belőle.
Hogyan végzik a reszleges metelest?
Kérlek segíthetek!
Nézesd meg urológussal,aztán megvitathatjátok,hogy milyen variációk lehetnek.
Lényeg,hogy ő mit javasol.
Egyébként,lankadt állapotban sem tudod visszahúzni a fitymát?
Szia!
szerintem, ha kés alá fekszel, akkor inkább a teljest válaszd. A részlegesnél csak egy kis bőrt vágnak le.
Épp nemrég jött elő egy másik kérdés, ahol valaki pont erről azt írta, hogy neki valami plasztikai sebészeti műtéttel sikerült elkerülnie a körülmetélést.
Keresd vissza a kérdést, ott leírja, hogy miről volt szó.
Én még ha megtalálnám se tudom, hogy hogyan linkeljem be, bocs.
Kérlek szépen; azt a másik kérdést, amiben egy szintén felnőtt férfi leírta, hogy ahhoz a plasztikai sebészhez ment, aki az anyukáját már műtötte valamivel, azt a kérdést NEM TALÁLOM.
Pedig tegnap vagy tegnap előtt a véletlen kérdések között volt.
Nézz utána a plasztikai sebészeten. Nem KELL körülmetéltetni magad, csak úgy néz ki mostanában nagyon nyomják. A fene tudja miért. Lehet, hogy csak pénzért.
Amit még láttam a többi kérdésnél, hogy a körülmetélés fizetve van a tb által, a plasztikai sebészet nem.
De egy visszafordíthatatlan és kikerülhető műtétnél nem hiszem, hogy számíthat a pénz.
azért ez a szükület mértékétől függ.
nálunk vannak oindokolatlan fenntartások, de nagyon sok országban teéjesen automatikusan nyissz van, és nem is tudják se a fiúk se a lányok mi az a fityma. szal bajod nemk lesz tőle.
de ennyi idő után már megírhatnád, mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!