Lehet valami bajom abból ha nem szedem már majdnem 5 éve a férfi hormonokat? Egy balesetben elveszítettem mind két herémet.20f
Egy kerékpáros balesetben vesztettem el a heréimet amikor 12 voltam. Keményen BMX-eztem és egyszer úgy elestem, hogy herecsavarodást kaptam. A szüleimnek nem szóltam, csak nagyon fájt, míg végül annyira fájt el szóltam. Akkor mentünk be azonnal a sürgősségire, de sajnos már nem tudtak mit tenni és le kellett operálni, mert már elhaltak. Ezután hött a nagyon rossz. Hormonokat kellett szednem, amiktől nem voltam jól. Ideges voltam, feszült, szédültem stb. 15 évesen úgy döntöttem abbahagyom. A sportolást ( kocogás, hosszútávon 20+ km) folytattam, igaz érdekes módon a testem kicsit máshogy alakult mint másoknak, nem vagyok annyira szálkás, inkább vékony de puha mint valami gyerek :D
Szóval elég jól érzem magam. Nyugis is vagyok, persze csak ha nem iszom kólát, mert akkor pörgök :D A hormonokat akkor hagytam abba amikor a hajam elkezdett kihullani. A doki leszarta és azt mondta ez genetika, de már akkor is volt net, utána néztem és megtudtam hogy a hormonok okozzák. Letettem , többé nem nyomtam magamba és a hajam nagyon hamar helyreállt. Jelentem SEMMI vitamin hiányom nincs és hahiszitek ha nem még impotens sem vagyok, habár a szex nem érdekel túlságosan. Olyan vagyok mint egy lány kicsit ilyen szempontból. Kíváncsiság hajt, de igazából nem túlságosan érdekel a dolog. Megfigyeltem azt is, hogy a fiúk is tetszenek éppen úgy mint a lányok, vagyis egy meleg kapcsolatban is eltudnám magam kérdezni, viszont a szexuális része annyira ott sem érdekes. A kérdésem az, hogy lehet e bajom ha nem szedek semmiféle hormont? A csontjaim erősek, de az a sporttól is lehet. Vannak izmaim is, és nem vagyok elhízva sem. De azt olvastam hogy sajnos hormon nélkül mindenféle bajom lehet, viszont nem akarom megint azt a feszültséget, azt az idegességet és azt sem hogy a hajam kihulljon mert szeretem a hajamat. Kicsit olyan kisfiús az arcom is, lehet ez is amiatt van, de engem nem zavar, sőt a bőröm is fehér mint a hó és a lábamon pl nincs szőr de engem ez sem zavar, sőt nagyon ronda az aki szőrös.
Szerintem emiatt nem lesz bajod. A férfi/női hormonok elsősorban a nemi jellegek miatt fontosak.
Esetleg a prosztatáddal lehet gond tesztoszteron hiányában, de a legegyszerűbb, ha elmész urológushoz és konzultálsz vele ezügyben.
Hello!
Kérdező, írj már rám légyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!