Ez fitymaszűkület? Mennyire vészes?
Szóval, fitymaszűkületre gyanakszom, mert amikor izgalmi állapotban vagyok akkor kicsit nehezebben tudom hátrahúzni a fitymám, viszont kilátszik az egész makk. Körülmetélést nem akarok mert sok rossz visszajelzést hallottam felőle. Azt is hallottam hogy elég hogyha csak a fitymaféket vágják el és egyből megoldódik. És még azt szeretném tudni hogy ez a szexuális életben mennyire tud bekavarni, mert barátnőm már nagyon akarja és én halasztgatom mert nem akarok kudarcot vallani, ha értitek..
15/F
Hali!
_ Mióta áll fenn ez a probléma?
_ Tudod mi a különbség fitymaszűkület és rövid fék között?
_ Mi alapján gyanakszol vmeikre? Szted meik valószínűbb?
_ Jól glom, hogy erről a problémádról még senkivel sem beszéltél még?
_ Doki (házidoki, sulidoki) vizsgálta már a fütyköst? (Az elmúlt időszakban is?) Ő(k) nem állapítottak meg rajta semmit?
Várom a válaszaidat, és a kifejtéseidet!
Kudarcot vallani meg nem fogsz, Pajtás! ;-D
Üdv: EE
Ha látod az egész makkot, akkor nem vészes, kérj krémet a dokitól, hogy a fürdés utána húzogatás eredményes legyen. SOkáig csináld, ha hetekig nem vezet eredményre, akkor gondolkozhatsz a műtéten, de ne a teljes körülmetélésre gondolj, mert az nagyon barbár művelet, velem is megcsinálták és nagyon pórul jártam vele, csúnya is és kb használhatatlan.
Elég egy kis bemetszés, ami lazítja a bőrt, esetleg fékátvágás, de létezik plasztika illetve részleges metélés is.
Vigyázz magadra!
1. Válaszolónak:
_ hát kb. 1-2 éve.
_ A fitymaszűkületnél nagyonnagy fájdalmat okoz a fityma lehúzása, vagy épp le se lehet húzni, a rövid féknél meg hátralehet húzni, csak lehet hogy pl. szexközben elszakad, én ezt hallottam róla.
_ Szerintem inkább a rövid fék.
_ Hát felnőttel még nem igazán, 1ik barátommal beszéltem akinek szintén volt ilyen problémája.
_ Az elmúlt időben nem vizsgálták mert nem volt rá semmilyen ok.
Hali ismét!
És a barátod mit mondott, ill. mesélt erről neked?
Az egy dolog, hogy nem volt rá semmilyen ok, na de a suliban pl. vannak kötelező szűrővizsgálatok, és úgy tudom hogy a háziorvosok sok helyen -- sajnos nem egységesen, de -- berendelik a fiatalokat egy bizonyos életkor betöltésekor teljeskörű kivizsgálásra, amely során a cerkát is leellenőriz7ik... csak ezért kérdem... NEM VIZSGÁLTA MEG SENKI? (Nem konkrét okkal, hanem szűrés jelleggel...)
Üdv: EE
Hogy őszinte legyek... sajnálattal, de nem lep meg, amit mondtál. Azonban az életem során mindig olyan orvosok vizsgáltak (oviban, suliban is, meg háziorvosi szinten is), akik nagyon alapos vizsgálatokat végeztek, és azokra a helyekre, amelyeken más orvos 1xűen csak átsiklik, különösen nagy hangsúlyt fektettek. Így nem is volt soha semmi gondom ezzel.
No, és a barátod mit mesélt a fék átvágásával kapcsolatos élményeiről, és tapasztalatairól? Ő is annyi idős, mint te?
Megosztod velem az infókat, amiket ő mondott? (Jó lenne, ha egy kicsit részletesebb lennél... kezdem úgy érezni... harapófogót kell használnom, hogy minden szót és fontosabb infót kihúzzak belőled... :-D)
EE
Értem.
No, és mit gondolsz? Van-e valami terved arra nézve, hogy hogyan oldd meg a problémádat? Ha igen, mi lenne az?
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!