Fiúk, akik hátul hordják a fitymájukat!?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem megpróbálom én is, mert esztétikusabbnak találom azt olvastam higiénikusabb és szex közben is tovább fogom bírni.. nekem elég könnyen hátul marad szóval azzal nem volt baj, de az érzékenység mellett fellépett egy viszkető érzés is ami nagyon kellemetlen. Ez normális? Nektek mennyi idő volt megszokni?2017. nov. 1. 20:05
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és 19 vagyok
2017. nov. 1. 20:08
2/4 anonim válasza:
Nem javaslom. Örülj, hogy érzékeny maradt a makkod. Van, akinek kicsi korában feltépte a doki, sajnos. (Holott legalább 5 éves korig várni kellene a letapadás spontán feloldódásával, és csak ha ekkor is le van tapadva, csak akkor kellene művi beavatkozás.)
Ha terved szerint jársz el, visszafordíthatatlanul elhalnak az idegek a makkodon, ami örökre csökkent nemi élvezettel fog járni. így járnak a körülmetéltek, meg akinek veleszületetten rövid a fitymája, esetleg akiknek idő előtt feltépte az orvos.
Ha mégis korai magömlésed van szex közben, akkor van pszichés technikákra keress rá, vagy használj lidokain spray-t olykor, ha gondolod.
3/4 anonim válasza:
Körülmetélt vagyok, a makkom és minden más köszöni jól van, tökéletesen érzékeny. A műtét után egy héttel már nem volt semmi gondom a ruha dörzsölésével.
4/4 anonim válasza:
Én kipróbáltam 18 hónapig, de nem vált be. Fokozatosan elvesztettem az érdeklődésemet a szex iránt, egyre ritkábban lettek merevedéseim. Végül elhagyott a feleségem is. Ezután hagytam fel ezzel a kisérletezéssel, mert egy problémával ugyan kevesebb lett, de egy társ mégis nagyon hiányzott. Miután visszahúztam a helyére a fitymát, néhány hónap után minden helyreállt. Jóbarátnak nem ajánlgatnám az ilyen buta kisérletezgetést, de azért vannak olyan élethelyzetek, amikor megnyugvást ad, hogy a szex nem izgatja az embert folyton. Marad idő más értelmes dologgal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!