Akik hátrahúzva hordják a fitymájukat, nem csúszik nekik előre? Nem szárad ki a fütyijük?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 12:41
1/13 anonim válasza:
előre csuszik néha de nem szarad ki :D
szval semmi veszélye szokja környezetet és igy többet birsz sexbe
2/13 anonim válasza:
szerintem meg kiszárad
nem természetes így hordani
ha ennyi zavar, metéltesd magad körül
4/13 anonim válasza:
És te miért, illetve mióta és hogyan hordod hátrahúzva a fitymádat, kedves első? Hogyan rögzíted a makk mögött, hogy ne csússzon folyton előre?
5/13 anonim válasza:
regota napkozben ha felal lecsuszot nem sok kedvem volt a gatyamba nyulni enyi nem kellemetlen kicsit se
6/13 anonim válasza:
Hát meg kell hagyni, elég "kielégítően" válaszoltál. <:\
Most akkor megtennéd, hogy pontosabban és közérthetőbben is válaszolnál? :)
7/13 anonim válasza:
szval miert jo igy hordani csökken a makkérzekenysége igy többet birsz a sexben is am meg ha felall a farkam lecsuszik szval igy hagyom
8/13 anonim válasza:
Háááát.... én nem tudom, de úgy érzem eléggé közérthetően tettem fel a kérdést, ehhez képest megint nem a kérdésre válaszoltál, kedves első. Ez az egész most pont olyan, mintha azt kérdeztem volna tőled:
--- Miért szereted, ha süt a nap? -- te meg azt mondod...
--- Fél kilenc!
Mondd, te értelmes magyar embernek tartod magad ezek után? De most őszintén, sértődés nélkül...
9/13 anonim válasza:
hogyan rögzíti? cellux-szal :DD
10/13 anonim válasza:
nem vok magyar teljesen csak apa magyar anya angol de am sokszor nm kerdesre valaszolok modjak hr s is akor mi a kerdesed?a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!