Akiket zavar a fitymatúltengésük, hogyan hordják hátrahúzva fitymájukat? (>>)
Egy másik fórumon hallottam ill. olvastam arról, hogy azok, akiket zavar, hogy túl hosszú a fitymájuk, -- túlságosan befedi a makkjukat (akár mereven is és nem letapadás miatt), -- azonban nem szeretnének körülmetélést, azok hátrahúzva hordják a fitymájukat.
Csakhogy ugye petyhüdten ez visszacsúszik... éppen ezért a kérdés,...
_ HOGYAN RÖGZÍTIK A FITYMÁT, HOGY NE CSÚSSZON VISSZA A MAKKRA?
_ EZ A MÓDSZER HOGYAN BEFOLYÁSOLJA A FITYMÁT ÉS A MAKKOT? (Azt tudom, hogy utána szárazabb, "selymesebb" tapintású lesz a mind2, akárcsak a körülmetélteknél,... de ez még csak EGY, a többi tulajdonság, változás között...)
_ Ha megszűnik a hátrarögzítés, HOGYAN FOG VISELKEDNI UTÁNA A FITYMA?
_ MENNYIRE KÉNYELMES/KÉNYELMETLEN?
_ ELŐNYEI/HÁTRÁNYAI?
...
Aki így hordja/hordta vmikor, az kérem, ossza meg velem/velünk személyes tapasztalatait. A beszólásokat, hülyeségeket, a kérdés és maga a dolog minősítését, ill. circumcisiora való rábeszéléseket kérem kerülni!
CSAK A TAPASZTALATOK ÉRDEKELNEK!
Köszönöm! :-)
Pedig orvosi jelentésekben, diagnózisokban elég gyakran szerepel, azonban egészséges állapotban is le7 vkinek fitymatúltengése, vagyis, hogy alap petyhüdt, esetleg merev állapotban is a fityma fedi a makkot, esetleg le7 az túl hosszú, mindenesetre túlmegy -- túlteng -- a makk végén. Alapállapotban emiatt nem látszik ki a fitymától a húgycsőnyílás, mivel az egyfajta ún. "bojt"-ot képez. Részleges körülmetélésnél pl. CSAK EZT a bojtot távolítják el, az esetek többségében a "Diagnosis" kategória alatt ez is ebben a formában szerepel, ezt már nem egy helyen láttam.
Tudom milyen lesz utána a makk, ha hátrahúzva marad, azonban itt most KIZÁRÓLAG TAPASZTALATOK érdekelnek, tehát olyan hozzászólásokat várok azoktól, akik TÉNYLEGESEN hordják v. hordták így a fitymájukat!
Az oké, és higgyétek el, én is amellett vagyok, hogy megmaradjon a fityma, mégha hosszú is... de van, akiket ez zavar. és nem véletlenül tettem fel a kérdést. ÉS A TÉMA NEM AZ, HOGY MI A VÉLEMÉNYED A HOSSZÚ FITYMÁRÓL, hanem az, hogy...
AZOK, AKIK MÁR HORDTÁK/HORDJÁK A FITYMÁJUKAT HÁTRAHÚZVA, ŐK HOGYAN CSINÁLTÁK?
_ Hogyan oldották meg azt, hogy a fityma ne csússzon vissza a makkra?
_ Milyen tapasztalatokat szereztek?
CSAK TAPASZTALATOKAT VÁROK, NEM VÉLEMÉNYEKET!
Érdemes a kérdést még1x alaposan elolvasni kifejtéssel 1ütt... o.O
@ 18:10-es
Az oké,... de HOGYAN???
Úgy glom, elég világosan és közért7ően feltettem a kérdéseimet a kifejtésben, ill. még az előző 20:53-as kommentemben is. Ezekre válaszolj légy szíves, mert azzal, hogy csak közlöd velem, hogy hátrahúzva tartod, még semmivel nem leszek okosabb.
Mesélj egy kicsit erről, és vedd be a válaszaidat is (a kifejtés+kommentben feltett kérdéseimre)! Oks? :-)
Nno, miután itt nem sok tapasztalatot kaptam, és eltelt kb. 3/4 év, így rábíztam az időre a kérdést. Jól tettem, nemrég nyitottak itt egy topikot amelyben szerepel pár >>link a fityma hátrahúzva tartásáról. Íme:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
A topikban magam is lefordítottam a "kanáltrükköt" (egyet a le7séges fityma hátrahúzva történő rögzítésének alternatívái közül), amelyet itt is olvas6tok:
KANÁLTRÜKK:
(Aki nem tud németül, és nem érti a lenti ForrásLINK szövegét, annak itt a lényeg:)
~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
1.) Húzd hátra teljesen a fitymádat, úgy, hogy az teljesen kifeszüljön, majd nyálazd/síkosítózd be teljesen a makkoddal együtt.
2.) Nyálazd/Síkosítózd be magát a kanálnak a nyelét majd rakd rá a kifeszített fitymád hátoldalára, úgy, hogy a kanál vége a kül- és belfityma összeolvadásánál legyen.
3.) Görgesd előre (rá a kanál nyelére) a külfitymád! Arra figyelj, hogyha túl kevés, vagy túl sok fitymát húzol fel, akkor a fityma könnyen visszacsúsz6 az eredeti állapotába!
4.) Ezután a kanál nyelét simítsd körbe az így magába befordított fitymában EGÉSZEN A FÉKIG!. Először csak egyik irányba simítsd, majd ha a fékhez elértél, ne húzd ki a kanalat, hanem fordulj visszafelé és simítsd körbe a másik irányba is! Ha itt is elértél a fékhez, csak akkor húzd ki a kanalat!
A "Kanáltrükk" kulcsa abban rejlik, hogy a miután a cerka hátoldalán rendben befedi a külfityma a betűrt belfitymát, hogy az elülső oldalán is rendesen fedi-e a féknél!? (Ugyanis a féknél megszakad a fityma körkörössége, mert az a húrszerű kis bőrképlet ott bezavar, és ha nincs rendesen ráhúzva a fékre a külbőr, akkor az egész uúgy visszaugor6.)
======~======~======~======~======~======~======~======
Fordítás: EE
A fordítás alatt ill. benne részben olvasható trükkök és tapasztalatok sajátok, sőt jelenleg is így van a fitymám önmagába tűrve és már legalább 1 órája tart a helyén merevedéskor is.
ForrásLINK:
>> [link]
Egyébként azt kell, hogy mondjam, a németek nagyon okosnak tűnnek számomra ezen a téren, és egészen nyitottan kezelik ezt a dolgot. Nem egy német fórumon folytatott kommunikáció ill. tapasztalatcseréről szereztem már pozitív benyomást. Lenne mit tanulnunk tőlük... do.Ob
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!