Ez fitymaszűkület?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. A péniszem mereven kb. 18 centi. És merevedésnél nagyjából a makk feléig jön föl normálisan a fitymám. Tovább is tudom húzni, egészen a makk aljáig, de tovább már nem, és van olyan, hogy feszít, és fáj, mint a barom. Valamikor nehezen megy vissza, valamikor egész könnyen. Rendesen tisztítom, minden fürdésnél alaposan. Mit tudok tenni?2017. okt. 29. 21:34
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, a probléma látszólagosan kezd megoldódni. Pár napja volt orvosi vizsgálat a suliban, és megkérdezték, hogy minden rendben van-e odalent. Én elpanaszkodtam a gondjaimat, nagynehezen megengedtem, hogy megnézze, és azt mondta, hogy nincsen semmi probléma, arra pedig, hogy a merevedésnél ne szorítson a fityma, felír egy A-vitaminos kenőcsöt.Köszönöm a segítségeteket! :)
2017. nov. 9. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!