Ez fitymaszűkület?
#4 Igen, tényleg ekkora.
Én is gondoltam, hogy még tágulhat a fitymám, azért bizakodó vagyok, hogy talán nem rosszabbodik a helyzet. Majd meglátom, hogy hogyan hat ki a szexuális életemre, ha majd egyszer csak bekövetkezik. A körülmetéléstől a hideg ráz....az életem árán se mennék bele :D
Urológushoz nem kell beutaló,14 éves kortól lehet egyedül is menni,tb kártyát,személyit kell vinni.
Mivel hátra tudod ha merev a péniszed akkor is a fitymád húzni lehet hogy egy szteroidos krémet írna csak fel az orvos.
De meleg vízben is óvatosan tornáztathatod a fitymád akár
Szerintem csak még nem vált el teljesen =le van kicsit tapadva)...De menj el orvoshoz.
És nem valószínű, hogy műteni fognak e miatt, max egy fimózist csinálnak (elválasztják a letapadt bőrt), ha egyáltalán le van tapadva, mert így első olvasatra ugyan annak tűnik, de egy orvos látóban többet tud, mint mi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!