Higénikusabb, ha szőrtelen a herezacskó és a hímvessző környéke?
Meleg v. nem meleg az idő,akkor is nagyon gáz a teljesen lecsupaszított férfi test,gusztustalan bu.is.Egyébként itt a csupaszság ellenesek nem azt mondták hogy dzsungel legyen oda lennt,de legyen már valami ott,valami kevéske,mert beszélhetünk össze-vissza a csupasz az nem férfias,legközelebb a lábukról is leszedik mert hát az is melegít.
A dezodort meg nem kellene ide keverni,meg a szakállat,v. bajuszt,azt sem mindenki horodott még annak idején sem ,amikor kitalálták ez a trendi.
Szerintem is elég kiábrándító a sok csupasz tökű,lábú faszinak már nem nevezhető egyén,lassan tőlünk nőktől átveszik a szemöldök szedést is,hisz a hajfestés meg van és a vasalás is.
Mint mondtam ne dzsungel legyen,de legyen már ott azért valami.A másik sajna a munkahely hiány miatt én is gyárban nyomom az ipart,meleg van mint az állat és hosszúgatyába,farmerba,ja és nálunk vannak nehéz napok is amikor megjön,nem mindenkinek jön be a tampon,hanem a betét,és kibírjuk.Ez mind-mind szöveg.
Ha túl szőrős vagy persze ritkítsd meg,vágd picire,fazonra,de ne csupaszra.Legalább is olyan nőnél ne aki nem kisfiús fazonra vágyik.
Akit megsértettem bocs,főleg az utolsónak,mert tuti magára veszi,De ez a véleményem.
A szép fazonú,kevés az jó,de a csupi az már gáz.
Én csak annyit kérdeznék, hogy aki ennyire meg akarja szabni másoknak, hogy hol mennyire borotválhatják le magukat, az végül is használ férfidezodort, vagy nem?
I/N
?
Hm?
Tehát, akkor még egyszer: van még olyan férfi, aki más férfiakat melegnek minősít szőrtelenítés miatt úgy, hogy közben dezodort használ?
Ne tolongjatok férfias férfiak, csak ha b*zizni kell a másikat, akkor vagytok hangosak, akkor is arc nélkül :D
nem
magától a szörtelenítéstől nem lesz higénikusabb
ahhoz bizony mosdani kell
egyébként a szőrnek van szerepe
többek között az is, hogy a hajlatokban emiatt nem tapad össze két börfelület, nem dörzsölődik ki,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!