Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Higénikusabb, ha szőrtelen a...

Higénikusabb, ha szőrtelen a herezacskó és a hímvessző környéke?

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 21:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
49%
Divatmajom az, aki borotválja, mert sokkal jobb érzés a sima bőr, mint a sok szőr a melegben, már bocs... divatmajom... hát az is divatmajom, aki az arcát borotválja. Sőt, aki dezodort használ, az nem divatmajom? 20 éve még az volt divatmajom, aki férfidezodort használt... persze csak azok számára, akik így akarták látni. A szőrmániás lányoknak üzenem, hogy az intim területről leborotvált irgalmatlan szőrmennyiséget fölajánlom bármelyiküknek, nyárra nyugodtan ragassza föl a két lába közé celluxszal és élvezze, aztán számoljon be, mennyire volt jó érzés úgy alsógatyát viselni egész napra, hosszúnadrágban, nyáron.
2010. jún. 8. 11:20
 22/28 anonim válasza:
85%
Szerintem nem , csak izgibb...
2010. jún. 9. 00:12
 23/28 anonim ***** válasza:

Meleg v. nem meleg az idő,akkor is nagyon gáz a teljesen lecsupaszított férfi test,gusztustalan bu.is.Egyébként itt a csupaszság ellenesek nem azt mondták hogy dzsungel legyen oda lennt,de legyen már valami ott,valami kevéske,mert beszélhetünk össze-vissza a csupasz az nem férfias,legközelebb a lábukról is leszedik mert hát az is melegít.

A dezodort meg nem kellene ide keverni,meg a szakállat,v. bajuszt,azt sem mindenki horodott még annak idején sem ,amikor kitalálták ez a trendi.

Szerintem is elég kiábrándító a sok csupasz tökű,lábú faszinak már nem nevezhető egyén,lassan tőlünk nőktől átveszik a szemöldök szedést is,hisz a hajfestés meg van és a vasalás is.

Mint mondtam ne dzsungel legyen,de legyen már ott azért valami.A másik sajna a munkahely hiány miatt én is gyárban nyomom az ipart,meleg van mint az állat és hosszúgatyába,farmerba,ja és nálunk vannak nehéz napok is amikor megjön,nem mindenkinek jön be a tampon,hanem a betét,és kibírjuk.Ez mind-mind szöveg.

Ha túl szőrős vagy persze ritkítsd meg,vágd picire,fazonra,de ne csupaszra.Legalább is olyan nőnél ne aki nem kisfiús fazonra vágyik.

Akit megsértettem bocs,főleg az utolsónak,mert tuti magára veszi,De ez a véleményem.

A szép fazonú,kevés az jó,de a csupi az már gáz.

2010. jún. 11. 17:14
 24/28 anonim ***** válasza:

Én csak annyit kérdeznék, hogy aki ennyire meg akarja szabni másoknak, hogy hol mennyire borotválhatják le magukat, az végül is használ férfidezodort, vagy nem?

I/N

?

Hm?

2010. jún. 14. 15:15
 25/28 anonim ***** válasza:
Szerintem itt senki sem akarja megszabni mit csináljon csak véleményt írnak,csajok és pasik egyaránt,én előbbi vagyok mi a véleményük,ez még nem utasítás,hisz senki nem mondja tedd ezt v. azt.De nekem se jön be a teljesen lekopasztott cerka,szeretem ha van ott valami,és nem higénikusabb,csak esztétika miatt csinálják,de én sem tartom túl férfiasnak egy teljesen kopi kukacot.És nem használok férfi deot,hisz nő vagyok,ja és nekem is van ott egy kis szőrőm,fazonra igazított,nem dús,de hagytam ott.PAsiknál is sok van aki szereti ha egy kicsit hagyunk ott,ők is náha mondják hogy nem kislánnyal akarnak együtt lenni.
2010. jún. 15. 19:40
 26/28 anonim ***** válasza:

Tehát, akkor még egyszer: van még olyan férfi, aki más férfiakat melegnek minősít szőrtelenítés miatt úgy, hogy közben dezodort használ?

Ne tolongjatok férfias férfiak, csak ha b*zizni kell a másikat, akkor vagytok hangosak, akkor is arc nélkül :D

2010. jún. 22. 10:41
 27/28 anonim ***** válasza:

nem

magától a szörtelenítéstől nem lesz higénikusabb

ahhoz bizony mosdani kell

2010. aug. 3. 13:44
 28/28 anonim ***** válasza:

egyébként a szőrnek van szerepe

többek között az is, hogy a hajlatokban emiatt nem tapad össze két börfelület, nem dörzsölődik ki,

2010. aug. 3. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!