Higénikusabb, ha szőrtelen a herezacskó és a hímvessző környéke?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 21:49
11/28 anonim válasza:
Persze hogy nem a szőr,vagy a sex tesz valakit férfivá,ezt senki nem állította.De a csupasz test nem férfias látványt nyújt és számomra mint nő elég kiábrándító amikor egy pasin kevesebb a szőr mint a nőn,vagy többet áll a tükör előtt,meg a szolizott,festett,melirozott hajú pasik sem jönnek be.Az igényesség és a szinte már nőket való utnánzás 2 külön kategória.A túl szőrős test nekem se a zsánerem,az arany középutat kell megtalálni.De mindenki maga dönti el.Nekem sose jött be a sok divat utánzó.Egyébként nem higénikusabb nem hiába van ott.
12/28 anonim válasza:
Szerintem igenis higiénikusabb, főleg ha azt vesszük, hogy a férfiak pisilés után nem használnak wc papírt, hanem rázogatják, és az mind beleül a sok szőrbe, ami igen büdi tud lenni az esti fürdésig........
13/28 anonim válasza:
17:04 esnek mondanám hogy engem is kiábrándít ha egy nőn több a szőr mint rajtam:D
14/28 anonim válasza:
Hát a teljesen leborotvált elég gáz egy férfinél,már ha lehet ilyenkor még valakire azt mondani hogy férfi és egyáltalán nem higénikusabb.
15/28 anonim válasza:
07.14!Elég hülyeségeket beszélsz,a pisi a húgygyőn jön ki,szóval ahhoz hogy a hímvesszőt fedő szőrre kerüljön nagyon bénának kell lenni.Vagy nem tudom te mire gondoltál pontosan.
16/28 anonim válasza:
én le nem feküdnék a férjemmel ha nem borotválná a zacsiját mindenét szőrtelenre az fix, és igyis elég sokszor van az hz beragad neki oda 1-2 szörszál ami aztán az én számbol kerül ki de hogy én azt hogy utálom milyne gusztustalan. igen is legyen borovált!!!!!!!!!!!!!
17/28 anonim válasza:
A zacskót én is megértem de a hímvesző környékén elég ha kicsi szőrt hagy,fúj nekem tök borotvált,csupasz tökű nem kellene,elég sok lányos pasi van már így is.Aki meg orálisan csinálja az elvileg a farokt kapja be,szóval ha a zacsi le van kapva és fennt maradt egy kis szőr,akkor is baromi kezdőnek kellene lennie ha így is szőrt nyel,v. mi a fenét csinál már,esetleg akkora szája van hogy a lónak a fas.át is be tudná kapni.Már bocs.Egyébként nem higénikusabb,ez csak egy hülye divat már megint,ahogy a fülbe való pasi fülébe,hajba szöveg bele írása,vagy a szemöldökükbe borotválás stb.
18/28 anonim válasza:
nem az,a tök csupasz nekem se tetszik,de ha nincs együtt senkivel akkor felesleges is borotválgatni.Férfin legyen már azért valami.
19/28 rozsdamentesacéltörp válasza:
Sztem minden pasi maga dönti el, és általában ha szereted, akkor elfogadod őt úgy ahogy van, szőrösen vagy anélkül. Szóval nem értem a kérdést...
20/28 anonim válasza:
Nem higénikusabb,meg van ennek is a szerepe.Nem férfias a tök lekopasztott férfi,elég kiábrándító,na mindegy._EGyébként meg igen ha szeret valaki elfogad,de vannak kompromisszumok,és hát a külső-belső vonzalom kell a kapcsolathoz,nekem ha csupasz,már-már nőies akkor ez kizáró ok,legyen igényes,de ne pozoljon órák hosszat a tükör előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!