Számít a herezacskó mérete?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 12:12
2/22 anonim válasza:
Hogyne számítana...minél nagyobb, annál jobban kileng nagy szélben.
3/22 anonim válasza:
Igen, mert fontos, hogy elférjenek benen a heréid. Egyébként nem tudom, mire gondolsz.
4/22 anonim válasza:
Mire gondolsz? Én sem értem :)
22l
5/22 A kérdező kommentje:
úgy értem,ha túl kicsi,akkor valami baj van vele?
2010. jan. 10. 12:49
6/22 anonim válasza:
Mármint ha a heréid kicsik? (és nem a herezacskód) Ha valami TÚL kicsi, akkor az ugye nem normális, ahogy ez benne van a kifejezeésben. De szubjektív, hogy mi túl kicsi. Attól még, hogy kicsinek látod, még lehet, hogy termékeny vagy, és rendben van a hormonháztartásod, de előbbit csak vizsgálattal lehet kideríteni.
7/22 anonim válasza:
Meg egyébként ez is alkati kérdés. Ha magfa a herezacskó nem nagy, nem hagyja lógni aheréket, az kifejezetten jó, mert ellenkező esetben inkább gond van vele, és gyakoriak a csavarodások, amelyekhez orvos kell.
8/22 A kérdező kommentje:
a termékenységgel és a hormonháztartással csak vizsgálattal tudhatom meg,hogy minden rendben van-e?
2010. jan. 10. 13:06
9/22 anonim válasza:
A termékenységgel kapcsolatban igen, bár mivel a hormonjaidat működését nagyjából magadon is láthatod (hang, testszőrzet), és ez ezek rendben vannak, akkor kevés esélyt látok arra, hogy a a termékenységgel gond volna. Mármint ha a herék fejletlenségét hozzuk fel oknak, mert amúgy a terméketlenségnek rengeteg más oka is lehet, de ez nem tartozik a témához...
A lényeg, hogy amúgy minden rendben van a testeden?
10/22 A kérdező kommentje:
hát nem vagyok egy "vastag" gyerek,de a hangom mély,fanszőrzetem van,de a herezacskóm mérete elég kicsi.
2010. jan. 10. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!