Számít a herezacskó mérete?
istenem!!! pasimmal ezen szakadunk fél órája :)))
bocs.
amúgy neki elég nagy a zacsija, és elég tágasan elférnek benne a golycik :)
eddig semmi baj nem volt a teljesítőképességével.
próbáltad már a fütyköst élesben??
Akkor honnan veszed, hogy nagy baj lehet a teljesítőképességeddel?
Mindenkié más és más. Nem várhatod, hogy olyan legyen a heréd, mint ahogy az a nagy könyvben meg van írva!
hát merev állapotban 12-13 cm.
Ami nem túl nagy:(
Barátomé 14 centi. Szóval 1-2 centivel nagyobb. Nekem tökéletes, egyáltalán nem kicsi.
Nem értem, miért számít a méret. Inkább figyelj a higéniára, lehetőleg kicsit szőrteleníts ott lenn (mármint nem ilyen babapopsi szinten, hanem hogy ha a csaj orálisan kényeztetne, le legyen mindenütt szőr. Engem legalábbis zavar.)
Ha mikro péniszed lenne, magyarán max. 5 cm, akkor megértem a félelmed.
A heréid méretét senki nem fogja számon kérni, nem fog otthagyni egy csaj, hogy "hagyjál békén, neked kicsi a heréd!". Kinézem a "lenge" jányokból, hogy a méret miatt otthagynak valakit, de a méretet a farokra értik.
De meg a barátomat úgy szeretem, ahogy van. Gyönyörű a farka (ha lehet ilyet rá mondani), szeretem kényeztetni, a heréit finomat masszírozni. A túl nagy here szerintem csúnyább, mint a kisebb.
Hallgass rám, és ne szégyelld egy lány előtt se!
20/L
19:05 vagyok.
és a heréid mekkorák?
be tudja egy lány kapni egyszerre a kettőt? mert akkor szívesen cserélnék veled.
20:55!
az 5cm-t merev állapotra érted?
20:59!
Hát van amikor kisebb,és van amikor nagyobb a herezacskóm.
Ez gondolom a hőmérséklettől is függ.
De amikor kisebb,akkor igen be tudná kapni egy csaj.
20:55-ös vagyok.
Igen, ez a lényege, hogy felállva 1-5 cm!
Meg vannak srácok, akik azon idegeskednek, hogy "leállva", szóval nyugalmi állapotban milyen kicsi.
Van, akinek alapból nagy olyankor, van, akinek nagyon kicsi. A páromé például van olyankor vagy 5 cm. Mondjuk ilyen állapotban szerencsére nem sokszor láttam ;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!