Az normális vagy kicsi, ha nem vagyok 145 centi magyas, nem sokára 14 leszek és 8 centi hosszú?
Nagyon alacsony vagy,11 évesek kb 150 cm magasak és 14 évesek màr kb 165-170 cm magasak.
Akik a te korodban nagyon alacsonyak azok gyakran későnérők,kicsi a nemiszervük,van hogy később serdülnek(szőrösödnek).
Gyakran akiknek alacsony az apjuk 165-173 cm magasak azoknàl a gyerek is akàr 15-16 évesen is a kortársakhoz képest alacsony,később serdül csak.Van hogy csak 16 éves koruk utàn kezdenek megnyúlni.
Apád milyen magas?
Meg kellene kérdezned ő mikor kezdett el megnyúlni.
Serdülsz màr?
Felesleges leírni a fiút .Nem mindenki kosárlabdázó szeretne lenni.Mennyire normálisabb alkat,aki ebben a korban közel 180 körüli ? Talán még rosszabb a helyzete is,mert a korához nem elég fejlett a csontozata ,izomzata .
Van bőven időd a megnövésre,ebben a korban én is innét startoltam,és lettem majd közel 180 .Még a 8 cm is passzol .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!