Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gombás fertőzés a fejbőrön?...

Gombás fertőzés a fejbőrön? Korpa + hajhullás.

Figyelt kérdés
Már lassan egy éve gyötör ez a probléma ez előtt sohasem fordult elő ilyesmi. Tekintve, hogy 20 éves leszek nem férfias hajhullás az oka. Nem is tudom. mintha a fejbőrömre nőtt volna valami száraz hártyás réteg foltokban, és akármivel mostam, kezeltem, de nem múlt el. A ráadás, hogy még a szemöldökömön is megfigyelhető ez a dolog. És ha elkezdem vakarni a fejbőröm egyfolytában hullik, mintha szórnák a lisztet konkrétan. Mindig normálisan mostam hajat, tehát nem az igénytelenség miatt van ez... E mellé társul a viszketés + a hajhullás. A nizoraltól kezdve amit a patikus javasolt gombás fertőzés ellen, a bánfi hajszeszig az égvilágon minden sampont kipróbáltam. Már qrvára elegem van, elnézést a kifejezésért. De már rettentően bosszantó, hogy bármit csinálok egyszerűen semmi nem válik be. A családomban sem volt jellemző a hamar megkopaszodás, mindenkinek szép dús haja van mint nekem... Szóval valami betegség vagy gomba lehet a háttérben. Kérem, valaki hozzáértő, vagy akinek volt hasonló problémája mivel oldotta meg? Köszönöm a segítséged.

2017. szept. 19. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

A leírás alapján erre tudok gondolni, de mutasd meg bőrgyógyásznak.

2017. szept. 19. 19:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, elolvastam a cikket kb. majdnem minden része igaz mert még a füleimet is érinti... Viszont azt nem értem, hogy a stressz ezt miként aktiválja. Tény volt egy stresszes rész az életemben, de úgymond már megnyugodtam.
2017. szept. 19. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt sokan nem értik, de a betegségek döntő többségét lelki problémák okozzák.
2017. szept. 19. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
2017. szept. 19. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokan feltételezik, hogy demodex szőrtüsző atka okozza, csak éppen a bőrgyógyászok többnyire még mikroszkóppal sem rendelkeznek. Én 70%-os alkoholos törlést használok, ha már idáig fajul a dolog. Való igaz, hogy a szemöldökszőrzet is érintett.
2017. szept. 20. 07:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Eucerin DermoCapillaire Korpásodás Elleni Sampon Száraz Korpára próbáltad már?
2017. szept. 21. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!