Mitől hullik a hajam ilyen erősen? Pikkelyesen hámlik a fejbőröm, nagyon, de nagyon korpás, és rettenetesen hullik a hajam hajhagymástól.
Ez körülbelül fél éve lépett fel.Bőrgyógyászatra már bejelentkeztem novemberre kaptam időpontot,de félek addigra nem lesz már hajam!
Amúgy egy szarvasmarhatelepen dolgozom,mint állatgondozó,lehet ez valamiféle fertőzés?
Ok: a vékonybél gyulladása, gombásodása, hormonális egyensúly vesztés.
Tehát a bőrgyógyász csak mismásolni fogja. Keress olyan belgyógyászt, aki gyógyítani is tud, nemcsak kezelni.
Köszönöm a válaszokat.A fiam vett nekem valami drága gyógyszertári készítményt(Nisoral),attól a viszketés,meg a korpa alább hagyott,de a hajam hullik tovább.Kérek időpontot magánklinikán erre nem is gondoltunk.
Köszönöm még egyszer mindenkinek utánaolvastam a gombának,meg a másiknak is.És a tünetek valami gombára,vagy talán......
Majd írok ide hogy mit mondtak,és mi lett a vége,hátha valakinek segít még ez az írás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!