Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől van ez? (Többi lent! )

Mitől van ez? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Elèg sűrűn van olyan,hogy fáj az alhasam.De ha fáj,akkor kegyetlenül.Ez a serdülésnek a jele?13 éves vagyok.

A herém,hónaljam,lábam,és ott a ,,fütyim" fölött is.

Lankadtam 8cm

Merev állapotban pedig 14

2017. szept. 7. 21:58
 1/6 A kérdező kommentje:

Hoppá!

,,a herém,hónaljam,lábam,és ott a fütyim fölött is SZŐRÖSÖDIK"*

Ezt akartam írni,bocsi

2017. szept. 7. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
A szőrösödés és a méreteid a serdülésednek a jelei. Az alhasi fájdalom valami más miatt van. El kellene mondani a gyermekorvosodnak!
2017. szept. 8. 09:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Hasonló nekem is volt kiskoromban, aztán elmúlt.

Érdemes lenne utána járni nincs-e vmi ételallergiád ilyesmi esetleg?

2017. szept. 8. 12:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy sűrűn? Milyen gyakran fordul elő? És csak random jön a fájdalom avagy valamilyen konkrét szituációban? - Pl evés után vagy ébredéskor vagy más - rendszeresen előforduló - helyzetekben? A méreteiddel és a szőrösödéssel nem függ össze, azok nagyon is rendben vannak.
2017. szept. 8. 13:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Például ha a suliban ülök 30 percet,nagyon begörcsöl.1 hónapban 2x fordul elő kb
2017. szept. 8. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Minden hétköznap a suliban ülsz elvileg, és napi 5-6 alkalommal is több, mint 30 percig. Így azzal nem függhet össze. Ha konkrétabbat tudsz mondani (vagy akarsz kérdezni), írj privát üzenetet!
2017. szept. 8. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!