Mire készüljek fel körülmetélés előtt? Mesélnétek személyes tapasztalatokat?
Engem is egészségügyi okok miatt metéltek körül 4 hete bár én magán úton csináltattam lézeresen.
Nem vészes , az érzéstelenítő kellemetlen , de nem fájdalamas , ugyanolyan mint amikor kapsz egy szurit kb . 1-2.at érzed utána semmit csak látod ,hogy matatnak a szerszámnál .
Összvissz nekem pont 30 perc volt a műtét érzéstelenítéssel , varással együtt.
Ja és nekem a varrás része volt a legkellemetlenebb azt már éreztem mert ment ki az érzéstelenítő hatása .
Gyorsan hozzászokott amúgy a nadrághoz hogy dörzsölődik , 1 hét után én már a csapattal röplabdáztam meg konditerembe voltam szóval nem vészes ez mint amilyennek tűnik meg mondják . Jelenleg is van még bent 1-2 nagyobb varrat nekem , de amúgy 2,5 hét után már kivertem persze óvatosan .
Sok sikert és jobbulást :)
Nagyon bíztató dolgokat írsz. Örülök, hogy végre senki nem próbál elrettenteni a dologtól.
Köszönöm a jókivánságokat! :)
További jó gyógyulást! ;)
Off:Egyáltalàn nem jobb ha megcsonkítanak,körülmetélnek,mintha meg van a fitymád és azzal nincs semmi baj,tehàt egészséges vagy.Nem hiàba nőtt a fityma oda.Ezt az utolsónak üzenem.
Ahogy azt is hogy van körülmetélt aki bizony negatív dolgokat is tapasztalt és leírta.
Csak súlyos fitymaszűkület esetében kell metélni,a többi esetben màs műtèti eljárás is van.
De persze hogy ha fitymaszűkülete van valakinek ami kellemetlensègekkel jár annak jobb lesz,ha a fitymaszűkületét kezelik,megszüntetik.Csak nem feltètlenül metéléssel kell azt megoldani,főleg ha enyhe fitymaszűkületről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!