A múltkor sebészeten feküdtem. Szobatársam egy huszonéves srác volt. A srácnak rektális vizsgálatot végeztek a szobában. Vizsgálat közben a fiú arca átszellemült, mint aki szexszel olyan volt. Normális, hogy más előtt végeznek ilyen vizsgálatot?
11-es! Elolvastad, hogy nem értem el egyik kezemmel sem?
Nem nyitok vitát, mert nincs értelme, nem ez volt a kérdés.
Előző vagyok! Utolsó válaszoló, 3-as válaszomban leírtam, miért...
Hagyjuk. A parizert meg nem késsel-villával szokás enni. Egyszerűen kibonthatatlanok, ha ki vagy szolgáltatva műtét miatt. Sógornőm mondta, hogy az osztályukon (belgyógyászat) idős bácsika összemorzsolta fólián keresztül a vákumcsomagolt 3 szelet felvágottját-vacsoráját, mire észrevették, és ők legalább segítettek neki. Osztálya, nővére, embersége válogatja... Humánitás.
Engem ne olts, mert nem erről beszéltem, és nem is ide tartozik.
A kérdezőnek már válaszoltam. Részemről téma lezárva.
Bocs, elnéztem, a lényeget a 6-os válaszomban írtam le!
De mint írtam, téma lezárva, mert nem tartozik a kérdéshez.
Én belgyógyászaton voltam kétszer, és sajnos nekem is ott, a kórteremben kukkantott be az orvos a fenekembe. Szerencsére szélső ágyon voltam és csupa idős néni feküdt a szobában, gondolom, nem nagyon érdekelte őket.
Az ellátás pedig nővérfüggő. Volt olyan idős néni, akinek segítettek enni, mert egyedül nem tudott.
Amúgy meg vannak betegjogi képviselők akik ilyenre is kivannak találva. Tehát az ember aki nem tudott enni, mert egyik kezét se használata az fordulhatott volna hozzá.
De ez meg marad örök emléknek nekem is. Lassan már szakadok rajta. :D. Mekkora pech.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!