A múltkor sebészeten feküdtem. Szobatársam egy huszonéves srác volt. A srácnak rektális vizsgálatot végeztek a szobában. Vizsgálat közben a fiú arca átszellemült, mint aki szexszel olyan volt. Normális, hogy más előtt végeznek ilyen vizsgálatot?
2-es! Teljesen egyetértek.
Amúgy 3-as vagyok.
Megalázó, na! Ráadásul a nővérek annyira fásultak, hogy ha nincs a sógornőm, aki másik osztályon főnővér-helyettes, akkor éhen halok. Közel két napja nem ettem semmit, vacsoránál odacseszi nekem az osztályos nővér a három szelet parízert, meg a nyolvanszor átfolpackolt kenyeret, nesze bakker, bontsd ki úgy, hogy hogy egyik kezemben infúzió, a másik oldalról meg lerögzítve az ágyhoz a gerincemből kifolyó váladék ezzel a kötőző izével (nem tudom, hogy hívják pontosan). Aki volt már kórházban, még a fentjáró betegek sem tudják kibontani a kaját, nem így... Sógornőm ha nincs, akkor "így jártam", mert még a nővérhívó sem működik. Mondjuk azt sem értem volna el. :)
Durva állapotok uralkodnak, pedig ez nem kisvárosi kórház...
Szegény srác. :(
Nálunk jó volt a kaja. Főleg az ebédet. Finom is volt. Emlékezettet régi általános iskolás kajákra amiket szerettem.
Viszont étvágytalanság határtalan. Amikor 70 éves emberek közé beraknak fiatalabb korban és a véres katéteres vizelet ott van a szemed előtt és nem tudsz máshova nézni, mert úgy vannak elrendezve az ágyak. Ha másik irányba fordulsz akkor sem tudsz mert ott is van. 6 ágy egy kórterembe és ilyen iszonyatos körülmények között. Persze ablakot nem lehet nyitni. A halál szagát meg érezted a levegőbe (Biztos tapasztaltad). Kimenni meg én sem tudtam. Szóval néha katasztrófa tud lenni. Az a legjobb, ha fertőző osztályra kerül az ember :D Ott sokszor egyedül van.
Sose szerettem kórházba azt, ha más emberekkel kellet egy légtérbe lenni, de sajnos erre nincs megoldás, kivétel, ha sok pénzed van és mész magánklinikára.
8-as, nem ebédről beszéltem. Hanem az úgy lefóliázott 3 szelet parízerről, amit ember nem nyit ki úgy, hogy nem tud kést elérni, hogy kibontsa.
Aki volt már kórházban, az tudja, miről beszélek.
Hogy ne offoljak: gondolom a kérdező nem direkt bámulta, egyszerűen a helyzetek megalázóak a kórházakban.
2-es! Neked ment a zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!