Huszonéves fiú vagyok és pelenkát viselek éjszakára. Használok hintőport illetve popssikrémet is a kiütések ellen. Szerintetek ezeknek a szereknek érezhető a hálószobámban a szaga? Mert én nem érzem, de arra gondoltam hogy mi van ha csak megszoktam?
Kérlek a kérdésre írjatok. Nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni. Régen nem használtm ezeket a kemikáliákat és sokszor kaptam kiütéseket. amióta ezeket használom nincs ilyen bajom.
amiket használok:
johnson hintőpor.
HIP popsikrém - ezt felnőtteknek is ajálják bőrvédő krémnek mert természetes nincs benne parafin-
és baba olaj.
Ezek a szobámban vannak tartva. Vajon lehet ezt érezni? Más megérezheti ennek a szagát ha bejön a szobába? Csak mert én nem érzem. De lehet csak megszoktam?
"Nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni."
Pelust viselsz férfi létedre és te azon aggódsz,hogy a popsidra használt hintőpor illatát megérzik-e a szobádban??
Amúgy én szeretem az illatát,szóval ha érezni is,akkor max.finom illat keringhet.
Érezhető.
Azért írom biztosra, mert mikor terhes voltam megvettem előre és hiába volt szekrényben, amikor bementem a babaszobába éreztem az illatát.
Amikor meglett a gyerek már nem éreztem, hozzászokott az orrom.
ELSŐ!
igen azért aggódom, fiúként miért nem viselhetek pelenkát? Amúgy rohadtúl nem akartam leírni, de én egy bántalmazott gyerek voltam. Megerőszakoltak!!!! Kérlek ne feszegessétek!!!
Második:
Na az marha jó. Mindig ezen görcsölök. :(
Második válaszoló vagyok.
Te kérdezted, én válaszoltam.
Ha nem akarod tudni a választ miért tetted fel a kérdést?
Első vagyok.Ne haragudj,erre tényleg nem gondoltam.Olvastam már itt hasonlókat,de ott fétisről volt szó.
Még egyszer,bocsi.
potpourri?
Természetes, csak szárított virágok, vagy illatgyertya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!