Huszonéves fiú vagyok és pelenkát viselek éjszakára. Használok hintőport illetve popssikrémet is a kiütések ellen. Szerintetek ezeknek a szereknek érezhető a hálószobámban a szaga? Mert én nem érzem, de arra gondoltam hogy mi van ha csak megszoktam?
Kérlek a kérdésre írjatok. Nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni. Régen nem használtm ezeket a kemikáliákat és sokszor kaptam kiütéseket. amióta ezeket használom nincs ilyen bajom.
amiket használok:
johnson hintőpor.
HIP popsikrém - ezt felnőtteknek is ajálják bőrvédő krémnek mert természetes nincs benne parafin-
és baba olaj.
Ezek a szobámban vannak tartva. Vajon lehet ezt érezni? Más megérezheti ennek a szagát ha bejön a szobába? Csak mert én nem érzem. De lehet csak megszoktam?
A miatt ne aggódj. Én már idősebb vagyok és én is használok hintőport , de nem azért amiért te. Én szimplán csak azért mert izzadós vagyok. A hajtatokba , a lábujjam között, és mióta ezt használom (10 éve) azóta nem izzadok ott., vagy legalább is nem perseg ki. Hogy valaki megérzi-e , nem érdekel.
Ui. Gondolom az "OKÁT" börtönbe juttatátok ? Rohadjon meg !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!