Hogyan fogyhatnék ennyi idősen? (Többi lent! )
sportolj sokat
én is kövérkés voltam, mára már moddelkedek
17/f
Próbálj rendszeresen többet mozogni, pl séta, futás és kevesebb kenyeret, zsíros dolgokat enni.
Hamarosan úgy is sokat fogsz nőni az is segíteni fog.
Te ezekszerint csak elkepzeled h le akarsz fogyni, de nem teszel erte semmit, csak neha keseregsz h miert vagy ennyi.
Erőt kell venned magadon es azt mondani hogy holnaptol elkezded az uj eletformad.
Tűzd ki azt hogy 2018ra, januarra sokkal fittebb leszel.
Ehhez persze elsosorban az etrendeden kell valtoztatni. Nem tudni mit szoktal enni, de mindenkepp hagyd el az edessegeket, es a cukros uditoket. Mar a egy nagy lepes.
Illetve etkezz fehrjedusabban. Folyadekod a vizbol alljon.
Edzest teintve eleinte az is eleg ha mondjuk felorat temposabban setalsz, mjd 2 het mulva futsz. Vg biciklizz. A box sem lesz rossz.
Csak kitartas kell. Mutasd meg a tobbieknek es magadnak elsorsban.
Sok sikert az eletmondvaltasodhoz.
;)
Ja es a kilokat eleinte nem merd, majd latod azt aaz alakodon. Csak a kedved mehet el, mivel van mikor izom epul es zsir bomlik akkor az kgban annyira nem mutatkozik meg es azt hiszed hirtelen h nincs is ertelme.
Csak elszantsag kell. :)
Nekem az egyik haverom egy év alatt fogyott le 15 kilót, úgy, hogy kevesebbet evett, mint előtte, és sorozatnézés közbe szobabiciklizett. Az a lényeg, hogy kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit felhasználsz, és akkor automatikusan fogyni fogsz.
F16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!