Miért ekkora ilyen idősen?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, lassan 13 és 14 cm a péniszem, nem vagyok nagyon magas, 171 cm magas vagyok, mivel még nőni fogok, ezért még fog nőni pár cm-t a péniszem, vagy nem nagyon?2017. jún. 15. 21:16
1/7 anonim válasza:
12 éves vagy ember.. kisautókkal játsszál és ne a péniszeddel foglalkozz
3/7 anonim válasza:
Én 12-13 évesen még Playmobil katonáknak építettem a várat szorgalmasan! De jó is volt az! 42/F
4/7 anonim válasza:
Azért ekkora, mert serdülsz. Korodhoz képest egyáltalán nem vagy alacsony és a méreted már a felnőttek között is átlagos lenne. Még nagyon fiatal vagy, így akár nőhet is, de ezt előre nem lehet megjósolni.
5/7 anonim válasza:
Magas vagy, a korodhoz képest átlagon felüli péniszed van. Tulajdonképpen mi a kérdés??
6/7 szamo77db válasza:
Ne foglalkozz 12 évesen ezzel a témával. Egyébként szerintem 13-14 centisen már jó a péniszed mérete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!