15 eves vagyok,44kg. es kb.1,65 m mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tobb mimt valoszinu hogy kesonero vagyok de ezt megis hogyan tudnam felgyorsitani vagy valamivel elosegiteni?Sovany tipus vagyok vagyis barmit eszek nem nagyon latszik meg rajtam...a masik dolog hogy elkezdtem terembe,gymbe jarni (vettem verletet) de halottam hogy a tulzott erolkodes megalitja a novest...ez igaz?Ha igen akkor milyen gyakorlatot ne vegezzek?Koszonom elore is a normalis valaszokat!Bocs a helyesirasert!2017. aug. 14. 11:42
1/7 anonim válasza:
Semmit nem kell tenned, mert még bőven van esélyed megnőni. Én ugyanígy néztem ki 15 évesen, talán még alacsonyabb is voltam 1 vagy 2 centivel, hasonlóan vékony alkatom volt. (Most 185 cm magas vagyok és 79 kg.) Nem igaz, hogy az edzések megállítanak a növésben, persze azért nem kell túlzása vinni.
2/7 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a gyors es ertelmes kommentet!Ment a zold.Meg johetnek mas tapsztalatok,tanacsok,valaszok
2017. aug. 14. 12:24
3/7 anonim válasza:
15 évesen ez optimális. Nincs semmi problémád.
4/7 A kérdező kommentje:
Hat jo de szarul erzem magam a tobbi barataim mellett hogy ok szinte ferfiak mellettem...vagyis en kicsi alacson vezna gyerek vagyok melettuk...
2017. aug. 14. 17:09
7/7 A kérdező kommentje:
Anyukam 1,60 korul apukam 1,85 kb
2017. aug. 15. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!