Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyi idő mire a körülmetélés...

Mennyi idő mire a körülmetélés után elérzékenyedik a felület?

Figyelt kérdés
Illetve a napi 2x kamillázom 10 percet elég? Meg körömvirággal valahogy megpróbálok kenegetni de baromi érzékeny... Alig tudok menni a lenge boxerembe, kicsit hozzáér és borzalmas az érzés. 1-2 hét mire rendesen fogok tudni menni mint rég, vagy több idő mire ez elmúlik? És azzal ne jöjjetek hogy miért metéltem magam körül stb.. Már pisilni alig bírtam a fitymaszűkületem miatt. Lehetőleg olyan írjanak akik tényleg körül vannak metélve és tudják miről beszélek.

2017. aug. 8. 10:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem értelek benneteket.. Mivel lenne másabb? Egyre inkább kezdem megszeretni. A másik, miért lenne rosszabb? :D Mert kevesebb betegséget tudok hordozni? Mert esztétikusabb? Olvastam olyat aki azt csinálta amit ti, majd szenvedett vele és inkább elment körülmetéltetni magát és beszartok... ÖRÜLT NEKI. Szerintetek ha tényleg olyan rossz lenne a körülmetélés mint ahogy azt ti beállítjátok akkor mi az istenért csinálnák világ szerte? Már ne haragudjatok de ti teljesen barmok vagytok. Most esküszöm felidegesítettek a baromságotokkal... Miért kell nektek prédikálni azt hogy "A KÖRÜLMETÉLÉS ROSSZ, ÚRISTEN." NEM AZ! Én így döntöttem, nem akartam szenvedni azzal hogy RKM-en esek át majd rá 2 hétre mehetek vissz a korházba mert begyulladt és üvöltök a fájdalomtól. Nem tudom szebben mondani, takarodjatok el innen! Én olyanokat kérdeztem akik körül vannak metélve és tudnak segíteni. Nem olyan idiótákat mint ti... Így kell az ember agyád felpumpálni, gratulálok!
2017. aug. 11. 01:34
 12/12 anonim ***** válasza:
10%
Hát? Én nem tudom, hogy esztérikusabb e? Az az undorító vágás, hogy nincs fék... nem tudod verni normálisan... csak ha köpködöd, vagy gélezed, a verést nem is élvezed, max aha elélvezel.... betegségek? Azokat ugyan úgy hordozhatod... a körülmetélés betegségekkel úgy van hozzva viszonyba, hogy pl ha valamit összeszedsz ott len, gomba miegymás, a fityma miatt nehezebben tudsz töle megszabadulni... de ez olyan személyekre jellemzö akik akárkikkel mennek és nem tudják, hogy mi az a hygénia...elég hülye lehetsz ha ilyen szintü szükületed volt... az a te hibád... pl nálam egy metélt fiúnak, lehet az akármilyen szexy nincs esélye... mert a metélt ... szerintem nagyon undorító és gusztustalan és nem lehet vele úgy játszadozni...
2017. aug. 12. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!