Sok maszturbálástól összemehet a péniszem?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 12:29
1/11 anonim válasza:
Ez most komoly ? Ha ez igaz lenne, akkor nekem már műholddal kéne kerestetni a péniszemet.
2/11 anonim válasza:
Ha egy-egy alkalommal végeztél vele, akkor tuti összemegy, ööö... az eredeti állapotába.
3/11 anonim válasza:
#2: műholddal? Nem mikroszkóppal?
A kérdésre pedig annyit tudok válaszolni, hogy körülbelül annyira reális, mint ha azt kérdeznéd, hogy sok gyaloglástól elkophatnak-e a lábaid.
5/11 anonim válasza:
2-es! :D
Sok lökött kérdés van, én már semmin nem lepődök meg.
6/11 A kérdező kommentje:
ok köszi csak olvastam valami oldalon szóval kicsit befostam de most már nem bocsi a furi kérdésért köszi
2017. aug. 7. 12:47
7/11 anonim válasza:
"Olvastam valami oldalon"
Hasonló a gyik-hez? Mert itt is van elég marhaság, meg úgy általában mindenhol.
8/11 anonim válasza:
Nem megy össze a maszturbációtól, bárhol is olvastad, ez nem igaz, ne aggódj!
9/11 aszlan válasza:
Nem megy osze dehogy is. Es s ha ugyesen csinálod mg nohet is.
10/11 anonim válasza:
Mindenképp össze megy, ha elvégezte a dolgát. Majd újra megnő, ha már akcióra kész. Tudod ez a szerv így van össze rakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!