A maszturbálástól Lesz valami komoly gondom? Olvassátok el Pls!
Csak mert az előbb egy angol cikkben azt olvastam hogy ha sokat maszturbálsz Napi 1x akkor nem fog nőni a pé iszed és kicismarad
Ez mennyire igaz
És nektek hanyas méretetek van/életkor !!!
Előre is Köszke
3 éves korom óta maszturbálok,14 évesen csak 8cm volt a péniszem,de tovább folytattam.16 évesen pedig már 16 cm volt.A maszturbálásnak a mérethez csak annyi köze van,hogy ha 8 napon belül nem maszturbálsz,akkor lecsökken egy kicsit a lutenizáló hormon szinted.
A lutenizáló hormon(LH) aktiválja a tesztoszteront is,ami felelős az izmokért,a csontozatért de még a pénisz fejlődéséért is.
Én úgy csinálom,hogy egy héten kb 5x,különböző napokon.De megesik,hogy egy nap többször,vagy van több nap szünet,stb.
De a tesztoszteron szintedet szerintem tartsd magason.
Melyik része kamu pontosan ?Azt amit a végén írtam azt én is csak olvastam,de elég megbízható forrásból,azt írták,hogy egy sportoló úgy tudja elérni,hogy a legmagasabb legyen a tesztoszteron szintje,hogy 7 napig nem maszturbál,és a verseny a hetedik napra kell essen.Azután a versenyt követően nem árt,mivel a nyolcadik napon már leesik az LH hormon emiatt.
Nem tudom azt állítani,hogy ez biztos,hogy így van,de a többi részéről elmondhatom,hogy az úgy van ahogy leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!