! SEGÍTSETEK! Teljesen kikészültem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
12 és fél éves vagyok, szeptemberben leszek 13 éves, és most is a péniszem MEREVEDETT ÁLLAPOTBAN 5 CENTIMÉTER!!!!!!!!!!!!!!!! Itt az olvasottak alapján az átlag ilyen korban 10-12 centi!!! Ehhez képest most az enyém nagyon-nagyon kicsi!!!!! Fog ez még valaha nőni??? Normális méretű lesz-e valaha(15-20 centi)????? SEGÍTSÉG!!!! Fog ez nőni??? Nektek 12 és fél évesen mennyi volt, és mennyi most??? Mi erről a véleményetek??? !!!FOG EZ VALAHA MÉG NŐNI???!!! HELP!!!2010. máj. 22. 12:26
21/24 A kérdező kommentje:
PLS fejezzétek be a veszekedést! :D
amugy 158 centi vagyok, 12 év fél éves, és 48 kiló
2010. máj. 28. 20:20
22/24 anonim válasza:
Hát 13 éves korban szokott a legtöbb fiú nyúlni olyan 165-172 cm magasra,lehet hogy te is lassan nyár végére meg fogsz nyúlni,és ilyenkor oda lennt is nőni szokott.De 18 éves korig szokott nőni,nincs miért aggódni,még nagyon fiatal vagy.És sokan hazudoznak,nem kell velük foglalkozni,és magadat frusztrálni ezzel,idővel megnő.
23/24 anonim válasza:
Fanszőr már nő,van már egy kicsi?
Csak azért meg amikor kezd megjeleni általában rá 1 évre a magasság és a pénisz méret is nő egy kicsit,majd olyan 15 éves korban szintén mindkettő jelentősen nőni szokott.
24/24 anonim válasza:
Akartam már ír az unokatesómnak 2,5 cm volt normál állapotban a kukija és 13 évesen nyúlt meg magasságra és utána nőtt meg a kukac.Oké nem lett óriási felnőttként se,de a normál 14-15 cm-t eléri.Szóval biztosan be fogod hozni a lemaradást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!