! SEGÍTSETEK! Teljesen kikészültem! Mit tegyek?
Nálunk az osztályban egy csomó törpe srác járt még általánosban és szinte mindnek csupasz volt a cerkája még 7-8.-ban is a csupasz lábuk,hónajuk elárulta őket,és hát cerka is kicsi volt,a tapados rövid gatyából le lehetett következtetni,ők is folyton hazudoztak hogy mekkora van nekik,mi meg csajok röhögtünk,mert akkorák voltak mint egy 10 éves.Szóval ne hiddj el mindent.
Aki magasabb annak nagyobb van,aki meg kicsi,annak kisebb,de nekik is majd megnő,hsiz mindenkiből férfi lesz egyszer.
Hazudoznak a többiek,a 12 évesek többnyire tök fejlettlenek még,egyre később érnek biológiailag is.
És nem kell félni,meg fog nőni.
te jó ég...
1 az hogy miért kell ennyiszer megkérdezned hogy fog még nőni,fog még nőni,fog még nőni...kik vagyunk mi?jósok?
lehet ekkora marad,SENKI NEM TUDHATJA,de lehet hogy megnő 18 cm-re.. de mit pánikolsz itt??
meg 12és fél évesen gimibe jársz?és ki kérdezte hogy az egyik legerősebb suli abba a megyébe......annyira nevetséges vagy,most vagy kamuzol,vagy ennyire bolond vagy.. 3-szor kérdezted meg hogy fog-e nőni..
szánalmas komolyan..és szerencsétlen vagy bocsi..
"Nálunk az osztályban egy csomó törpe srác járt még általánosban és szinte mindnek csupasz volt a cerkája még 7-8.-ban is a csupasz lábuk,hónajuk elárulta őket"
Jajj istenem, milyen kis butácska kislányka vagy te, az én cerkám nem volt ám csupasz hetedikben, nyolcadikban meg főleg nem, az igen ritka másoknál is, de a lábam nem "árult el" semmit, te szegény, az csak később szőrösödik, de ehhez látnod kellene pár CERKÁT, hogy tudjál is valami okosat mondani, nem pedig fikázni itt a férfinépet!
"és hát cerka is kicsi volt,a tapados rövid gatyából le lehetett következtetni,ők is folyton hazudoztak hogy mekkora van nekik,mi meg csajok röhögtünk,mert akkorák voltak mint egy 10 éves.Szóval ne hiddj el mindent."
Aha, kislányka, olyat még nem hallottál, hogy vérpénisz? Mutassak neked olyat, hogy valakinek 3-4-5 centi, aztán mereven meg 17? Azt se tudod, miről beszélsz, nem is láttál semmit, besz*rok komolyan
Nem vagyok már kislányocska,de ha itt olvasgatnál,akkor már találkoztál volna te is nem egy beíróval akik szintén alacsony novésűek voltak és arról panaszkodtak se szőr,se normális pénisz méretük nincs.
Ja és volt már kapcsolatom,hál istennek neki normáli állapotban sem óvis méret volt,nekem az nem jön be.De képzeld hallottam róla,hisz van akinek alapból nagy és csak pár cm-t nő ha áll,de olyan is akinek nagy és ha feláll akkor meg bazi nagy.És van a kis méret,ami állva nagy.Szóval ezt hagyjuk.
De egy 14 éves gyereknek már bőven kell lennie hónaj szőrnek is.A másik osztályba normál nővésű fiúk jártak és érdekes hónajszőr,lábszőr is volt,sőt egyikmásiknak bajuszka is.Tudod a hónajszőr mindig később jelenik meg mint a fanszőr.Egy óvis kinézetű,fejlettségű gyerektől ne várj sokat,ez a többségre igaz.Ja nem egy fejlettlen fiú rokonom volt,sőt az osztályba is járt,akitől meg amúgy is tudni lehetett mindent.
Tudod 8- osztály végén a legtöbb ember már 14,5 éves,hisz 7 évesen mennek a mostaniak suliba,szóval közép suliba meg 15 évesen.Szóval azért lehet következtetni.
Snki nem mondta hogy nincsenek fejlettek is 13-14 évesen,de sok fejlettlen is van.A későn érő kifejezést is rájuk írták.Egyébként nem megsértődni kell,mert erről senki sem tehet és itt max. az ember bátorítja hogy ne aggódjon emiatt.Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!