Ez mennyire gáz?
13 éves gyerekhez nem kellene bemászkálnia az anyának,meg nézegetnie a nemiszervét,màr nagyon nem kisgyerek.Ez durva.A lányokhoz sem mászkálnak be hogy megnézzék mi a helyzet odalent,(pedig ha nem mossák ott is a szmegma felgyűlelik stb),főleg nem az ellenkező nemű szülője.
Nincs apukád?Mért anyud akar csekkolgatni?
Ekkora kamasz gyereket nem kellene így szégyenbe hozni.Ekkora gyerek bőven megérti ha elmondják neki mire figyeljen,hogyan mossa meg helyesen,meg ha elhanyagolja milyen következményekkel jàrhat.
Az meg hogy 4-5 alkalommal csekkolgat téged igen nagy túlzás.
Ülj le anyukáddal és mond el neki,te már nagy gyerek vagy,màr kamasz,tartsa ezt tiszteletbe,tudsz egyedül,rendesen tisztálkodni és ez nagyon kellemetlen neked.Szeretnéd ha erről leszokna.Nyugodtan megmondhatod hogy korodbeliekhez nem mászkálnak be.Figyi csajokhoz se mászkál be az apjuk.
Ezért kell megbeszélned ezt a helyzetet anyukáddal, kérdező! Továbbra is tartom, amit a #4-es kommentben javasoltam, az úgy biztos, hogy bevált (nemcsak nálam) és igazságos is volt, nem is túl sok, de arra, hogy ő neki is nyugodt lehessen a lelkiismerete, meg te is úgy érezhesd, hogy emberszámba veszi a kérdésedet, arra a havi 2x, később a havi 1x tökéletes!
Nézz magadba! Szerintem ha jobban és felelősségteljesen belegondolsz, akkor ennyit te is bevállalhatsz önmagadért, ugye kérdező? :)
Az anyja nem orvos és nem is egészséges hogy ekkora tinit az anya lesegesse.Kb mintha apuka meg a bőven tini lányát nézegetné.
Màr rég le kellett volna anyukádat építeni.Bíztos nem mutogatnám,meg húzogatnám anyámnak.Ha te nemet mondasz nem tud mit tenni.Már rég meg kellett volna mondanod,hogy álljon le,màr nagy vagy.
Annyi hasonlót olvasok itt
Nekem ez nagyon fura
Emlékszem huszonéve iskolás korom előtt megtanítottak rá és csak első másodikban ellenőrizték de 9éves korom után egyáltalán nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!