11/19 anonim válasza:
A sport nem marhaság, de ez nem sport, semmi köze ahhoz. Több külföldi oldal is arról ír, hogy ennek semmilyen orvosilag igazolható hatása nincsen, sőt, sérülésekhez vezethet!
12/19 anonim válasza:
Sérülésekhez vezethet igen itt van a kutya elásva azért szabad csak 50% 70% közötti erekcióval csinálni.Akkor nincsen baj.De sokáig nem szabad dugni egy keményebb fajta puncijú nőt mert attól is megsérülhet.Az is eddzi hogy tudd.
13/19 szamo77db válasza:
Nyugodj már meg! A szorongástól nem lesz nagyobb. És van még néhány év, amíg változol, növekszik, alakul a tested. Nagy valószínűséggel ebből a péniszed sem marad ki. Persze ne számíts valami irreális növekedésre. De 1-2 (esetleg 3) cm még össze jöhet! Most pedig nyugodj meg és élvezd a nyarat!
14/19 anonim válasza:
Ezért írtam neki hogy tornáztassa,két hét alatt ezzel a masszírozással,melegvízzel 2cm hozhat.Vékeringést helyreállítja.Menjen ki a strandra érezze jól magát, élvezze a nyarat.Külföldön is hatalmas tábora van ennek a módszernek sok ember életét megváltoztatta,magabiztosságot ad.Erre lepontoztak.
15/19 anonim válasza:
nekem jóval nagyobb
de ugyanannyira látszik rajtam, mint rajtad a te méreted
szóval ne zavarjon
17/f
16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt hogy érted? :D
2017. júl. 17. 10:23
17/19 anonim válasza:
Persze hohy kicsi! Nekem nagyobb volt 8 ÉVESEN!
18/19 anonim válasza:
#17 Hűha!Az igen!Az nem semmi!Tojó ég most mekkora lehet? F vagyok
19/19 anonim válasza:
Kedves kérdező ne aggódj, fejlődsz egészen 23 éves korodig.
Nekem 16 évesen ernyedten kb 4 , mereven 12 cm vol, most 21 vagyok , ernyedten 8-10, mereven 16 cm🙂
Lehet k3sőn érő típus vagy, nyugi🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!