Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon pici a péniszem 14...

Nagyon pici a péniszem 14 évesen. (? )

Figyelt kérdés
Szóval teljesen el vagyok keseredve, mert nagyon kicsi a péniszem. 14 éves vagyok és 5 cm. Mi lehet a gond? Mit kellene csináljak? Vagy majd most kezd el intenzívebben nőni?

2017. ápr. 9. 23:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lankadtan annyi? 14 éves vagy, nem kell tenned semmit, majd megno
2017. ápr. 9. 23:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Aggodalomra semmi ok, semmi gond nincs. Teljesen normális, ha akár csak 15-16 éves korban kezdenek el beindulni a serdülőkori változások. A változások kezdetén először a herék indulnak növekedésnek, ezt követi a hímvessző hosszbeli, majd vastagságbeli növekedése.
2017. ápr. 10. 00:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha mereven akkora, akkor én azért egy orvosi véleményt kérnék. Szrd le, hogy ciki vagy sem, a jövőbeni éned meg fogja köszönni, ha még időben elkaptok egy hormonzavart ami miatt esetleg nem növekedsz megfelelően. De tényleg. Létezik ilyen, kezelhető.
2017. ápr. 10. 00:19
 4/13 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

* Mit kellene csinálnom?

Ilyen későn már aludnod kellene. Majd megnő. Ha keveset alszol, kicsi marad. :)

2017. ápr. 10. 00:21
 5/13 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok 169 cm és 65 kiló
2017. ápr. 10. 19:06
 6/13 A kérdező kommentje:
És igen, lankadtan ennyi. Állva kb 8
2017. ápr. 10. 19:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy későnérő vagyok? Még csak most kezdtem el mutálni.
2017. ápr. 10. 19:25
 8/13 anonim ***** válasza:
24%

Hát ez ernyedten,meg állva se nagy.Mereven 11-14 cm szokták írni.

De nyugodj meg,csak 14 éves vagy,még sokat nőhet,lehet 15-16 éves korod körül kezd el majd igazán nőni.A mutálas a nemi érésben másodlagos csak,nem fontos.

Az fontosabb kb mikor kezdett fanszőröd nőni(átlag fejlettek nélkül 12-13 éves kor elején),van e már spermád,vagy előváladék?

Sajnos semmit nem tudsz tenni, valószínűleg picit több időt kell várnod hogy nagyobb legyen.De az átlag felnőtt férfi méret mereven 12-16 cm.

Mivel fiatal vagy és sokat fogsz fejlődni még nem tudni hús vagy vérpéniszed van.

A vérpénisz amikor egy felnőtt férfinek ernyedten picike van pl 4-6 cm,de mereven többszörösére nő pl 14 cm lesz.ez ritkább.

Húspénisz amikor egy férfinak ernyedten is nagy van pl 10-12 cm de mereven csak pár cm-t nő pl 14 cm lesz

2017. ápr. 11. 20:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem se kell aggódnod, még tuti nőni fog, am meg az a lényeg, h állva mekkora. 14F
2017. ápr. 12. 17:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak, bár a 8 cm tényleg nem nagy. Biztosan nőni fog még, nem kell, hogy ez gátlásokat ébresszen benned. Elkezdett már szőrösödni valamennyire?
2017. ápr. 12. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!