Miért ilyen kicsi?
13 eves fiu vagyok. A peniszem nyugalmi allapotban 4 cm,allva 9.
En ezt nagyon kicsinek talalom. Spermam mar 12 eves koromban is volt es mar valamennyire szoros is vagyok. Akkor nem lehetek keson ero ugye? De akkor miert ilyen kicsi?
Ez hus penisz vagy ver penisz? Egyebkent 165 cm magas vagyok.
Mindig kis farkam lesz?
Ez egy pénisz, egy fejlődőben levő pénisz. A szőrzet, a sperma, a magasság, az érés folyamata - ezek nagyon eltérő ütemben és más-más módon jelentkeznek egy-egy serdülő fiúnál. Valószínűleg nem lesz mindig kis farkad, elég magas vagy a korosztályodban, örülj, hogy már valamennyire szőrös is!
Az sokkal később fog kiderülni, hogy vér- vagy húspéniszed van-e. Minden okés, a leírásod alapján.
bakker..ráérsz még ezzel foglalkozni.még mondhatni gyerek vagy 13 evesen.
35 / nő.
#1 Én vagyok a legalacsonyabb fiú az osztályban, a legmagasabb 20 cm-rel magasabb nálam. Szóval sajnos nem vagyok magas
#2 Jó,tudom de azthittem valami nem oké velem:)
Köszi a válaszokat
Nem, ez nem normális hiába írják a többiek. Ennyi idősen a minimum a 18 cm, de az elfogadható méret a 20 cm után kezdődik. Magasságodhoz mérten 22-23 centinek kéne lennie. Nyugalmi állapotban.
Viccet félretéve ez tök normális, emiatt ne érezd feszélyezve magad, fogsz még nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!