Fitymaszűkület, vagy letapadás?
Tudom, sok ember tesz fel ilyen kérdést, meg biztos rengetegen fogtok negatív dolgokat írni, de az a lelkemnek nem fog jót tenni!
20 éves vagyok, és kiskorom óta szenvedek ezzel a dologgal! A fitymám elernyedt, és merev állapotban sem tudom hátrahúzni... Nagyon sokszor próbáltam már 13-14 éves korom óta ezt a bajt megoldani! Próbáltam hátra húzni, de olyan mintha egy régi "kísérlet" után, képződött volna egy heg rajta! Sajnos az is előfordul, ha feláll, még fáj is.
Szerintetek mit tegyek? Vagy az orvos mit fog tenni? Mire készüljek fel?
Sajnos ha sehogy és semennyire se tudod hátrahúzni akkor minnél előbb menj el urológushoz,ezen csak ő tud segíteni és megmondani,hogy letapadás vagy súlyos fitymaszűkület,ő tud felvilágosítást adni,ha műtétre lenne szükséged annak időpontját is vele tudod megbeszélni,beutaló nem kell,személyit,tb kártyát vigyél.
Hamar menj el hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!